intolerance vaječného bílku, dospělým

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18651
10.11.08 20:18

intolerance vaječného bílku, dospělým

Prosím o pomoc, mám problém už docela dlouho mě trápí velice nepříjemný problém. NIkdy jsem netrpěla žádnou alergií, nebo intolerancí, ale po porodu druhého syna se mi projevuje, jednoznačně nesnášenlivost vaječného bílku. Nemůžu se na nic v čem je byť jen jeden bílek ani podívat, natož pak jíst. Dnes jsem dělala bábovku a byly tam vajíčka 4 a já jen olízla těsto a teď nepředstavitelně trpím, mám to i z majonézy, zapečených těstovin, zap.brambor, prostě ze všeho kde to vajíčko je. Mám příšerný křeče, nepomáhá Renie, Acid ani Espumizan, nepomáhají dřepy, procházka ani absolutní klid. Prostě musím počkat až se to ztráví a to trvá klidně i celý den.

Nemáte někdo prosím nějakou zkušenost co dělat? Snažím se vajíčkům vyhýbat kde můžu, ale s dvěma malýma dětma a mlsným manželem to není tak jednoduchý. Prosím zachraňte mě někdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
10.11.08 22:40

Nevím, jestli je to stejný, jako mám já, ale u mě prostě nejvíc zabírá se vyhnout tomu, na co jsem intolerantní. U mě je to alergie, dá se medikovat, ale i přes léčbu není zrovna vhodný to pokoušet a s jakýmkoli lékem jíst vybraný věci, na který jsem alergická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
11.11.08 08:28

Co s tím neporadím, ale pokud je to až tak zlé, asi bych zašla k lékaři. Co se týká vajec, dá se bez nich myslím dost dobře žít - syn má alergii na bílek, pšenici, mléko, sóju, ořechy, atd. - přesto občas bez těchto surovin upeču něco, co móóóc chutná všem. Vejce jsme prostě v naší rodině zrušili a žijeme spokojeně dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí