Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky, pomoc…
Přítel má o víkendu rozlučku se svobodou a chytil ode mě rýmu… Já jsem učitelka, nosím od děcek něco každou chvíli, většinou jsem do pár dnů ok. Jenže chlap už mi na to doma umírá třetí den a ted se samozřejmě ještě děsí, že bude nemocný na tu rozlučku ![]()
Nemá teplotu ani žádné další příznaky, prostě jen takovou tu hnusnou zadní rýmu a je trochu unavený. Co mu mám dát, aby měl zase důvod žít?
![]()
@Lenka.Baumanova píše: Více
Něco vostřejšího, ať vypálí červa ![]()
Nic ![]()
A odpadne mu naprosto zbytečná akce která je potencionálně jenom zdrojem průšvihů mnoha druhů ![]()
Na zadní rýmu Sinupret, pěkně ať smrká, odpočívá a bumbá čajíčky a hotovo
Když nepůjde na rozlučku, jedině dobře, lazar
![]()
Je středa. Do víkendu bude v pohodě.
Akorát druhej den po rozlučce se mu to nejspíš vrátí, jestli mi rozumíš. ![]()
Ja bych řekla, že den před rozlučkou se mu udělá výrazně lépe ![]()
Soory jako za upřímnost, ale vy ženy vůbec nevíte, co to je za hrůzu, za těžkou nemoc, taková chlapská rýma…
Vy, které nic takového nezažíváte, znáte na vlastní kůži jen prřkotiny typu těhotenství, porod, záněty močáku apod… ![]()
Chudák muž potřebuje veškerou empatii, které jsi schopna a maximální péči, jinak taky nemusí přežít… Nechci tě děsit, ale počítej i s nejhorším, pokud jste nábožensky založení, zavolej kněze, aby udělil poslední pomazání a notáře, aby sepsal závěť „Všechno mé ženě Filoméně“…
![]()
Koupila bych odsávačku hledů na vysavač a párkrát mu tím vyrajbovala nosánek. Vsaď se, že už by se ti o rýmě v životě nezmínil….. ![]()
To mi připomnělo ten vtip..lékař odchází od pacienta a říká jeho zene: Nebojjte se, je to jen rýma. Říkejte mu 3× denne, ze je moc statečný. A nesmíte se u toho smát. ![]()
Kdyby to bylo u nás, budu řešit, co vrátí radost k životu mne, po pár dnech se smrtelné nemocným ![]()
Můj muž si na takovou rýmičku udělá čaj s citronem, medem, do toho velkýho panáka slivovice, třeba 3,4 čaje za den, naloží se do vařící vany a druhy den je ok..nechápu, já bych byla mrtvá
..ikdyz on ten den taky vypadá všelijak ![]()
Pošli ho do lékárny. Pro chlapa je rýma smrtelná nemoc, tak musí popsat náležitě všechny příznaky ![]()