Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Co nosí vaše dítko v létě na hlavě? Mám na mysli čepičku, kloubouček, šáteček…?. Nevím co mám naší holčičce koupit, zatím máme pouze jeden šáteček. Asi mám velké nároky, ale v obchodech jsem toho zatím moc neviděla a naší princezně taky všechno nesluší. ![]()
když byly holky prcci,měly kloboučky a jednu kšiltku,ted dávají přednost jen kšiltkám,kloboučky nechtějí.
Kup co se ti bude líbit a co bude malé slušet a je to
Však letní sezona teprv začne a zboží bude víc ![]()
My máme kloboučky, šátečky nedávám, bo mi vadí, že nestíní oči (sluneční brýle prý nejsou do tří let vhodné, tak to zatím řeším takto).
Anežka nosila šáteček s kšiltem, teď má radši kšiltovku, ale u ní mi zase vadí, že neschovává uši, takže by si je mohla spálit (takže mažem).
dávala jsem kloboučky, teď jsme přešli na kšiltovky, ale k moři se jí pokusím přesvědčit do klobouku. no, uvidím, jestli se mi to povede ![]()
Mám pro Adámka na léto klobouček s tkaničkama, což je fajn - jednak mi klobouk nesundá a jednak má chráněná i ouška ![]()
mám klučinu takže kšiltovku:)přibude druhý a ten bude taky kšiltovkách na kluky snad nic jinýho nejde…
Jdu se vetřít ![]()
A co na tu hlavu narvat nesedícímu dítěti? do parného léta teda snad už bude, ale do té doby?
Dík ![]()
Loni když ležela malá v kočárku tak jsem měla lehký šáteček, ale ani ten na hlavě nesnesla, tak jsem nedávala pokud vyloženě nefučelo.
Letos mám jeden bavlněný šáteček a jeden klobouček s tkaničkama. Ale už teď si umí sundat vše co má na hlavě i na tkaničky.
tak to bude asi trochu boj.
Holky a nemáte prosím tip, kde koupit nějaký bavlněný šáteček nebo i kloubouček? Ale chtělo by to spíš něco pružného. Ta naše nechce na hlavně nic, sice ještě nesedí, jezdíme v korbě, ale šmrdlá tak dlouho hlavou až to buď vyšmrdlá nahoru nebo do očí. Takže včera jsem šátek prostě musela sundat a byla bez. No a ještě ke všemu chce vidět, takže dneska jezdila hoďku na bříšku a byla strašně spokojená. Ale to by zas chtělo na tý hlavičce něco mít.
Díky.
Já kupuju čepičky u Vietnamců, něco máme z Puntanely (tam jsou ale o dost dražší) nebo Kings. Anežce jsem klobouček háčkovala. Taky musela mít všechno přivázané, ale ten šáteček s kšiltem si nesundávala.
mame satecek s ksiltem, aby ji prave nesvitilo do oci…objevila jsem ho v malem obchudku s detskym zbozim