Co na imunitu pro dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
9.9.17 07:01

Co na imunitu pro dite?

Holky prosim co pouzivate u deti na imunitu, myslim hlavne ty ktere chodi do skolky? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
9.9.17 07:09

Imunoglukan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.9.17 07:13

Holky a co Colostrum? Chtěla bych zkusit pro malého, sice do školky ještě nechodí, ale hodně lidí si to chválí. Nemáte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
9.9.17 07:28

Laktobacilky. Ve strevech je nejvic imunitnich bunek. Davam od Swissu laktobacilky Junior. Je to takove jahodove lipo. Jsou od 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26234
9.9.17 07:36

Holky, muzu davat Imunoglukan i napr. lactobacily od Swissu? Pac imuno loni nezabiral asi tak vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
9.9.17 07:40

LR Aloe vera drinking gel - lzicku rano i vecer. My s manzelem frtana. Colostrum mi pro dceru poradkyne nedoporucila - bude ho plivat, perlicky (tabletky) ted nejsou, musi se rychle spotrebovat - coz se po troskach nestihne a museli bychom ho brat i dospeli, ale to by ho pak byla spotreba hodne velika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
9.9.17 08:05

Ja davala skolkovejm detem BronchoVaxon. Ale hlavne otuzovat, otuzovat a otuzovat!!!Taky jsem byla vychovana v domeni, ze dite nesmi prochladnout a ma byt zabubusene v cepici a sale :lol: Nase Montessori skolka me vyvedla z omylu… uz uvnitr maji studeny odchov, takze kdyz tam clovek sedi v triku, tak mu neni nic moc teplo - ale deti se pohybuji a behaji, a ve smyslu vychovy k samostatnosti nechavaji deti, aby se, kdyz jdou na zahradu ( za kazdeho pocasi!), oblekly samy.Coz znamena, ze kdyz si dite nevezme od bundu svetr nebo salu, tak ho/ji proste nema… stejne tak rukavice a cepici… kdyz mu je pak zima, tak vi proc a muze se pro ne kdykoliv vratit, ale je to jeho zodpovednost. Kdyz jsme po prestehovani v teto skolce zacinali, tak sem byla velmi neduveriva… prece jen kdyz jsem si v listopadu ve ctyri hodiny ve tme a desti vyzvedavala dite ze zahrady s ledovejma rukama ( protoze si samo svetr nevzal) a obalene v bahne, tak uz jsem se videla jak varim caj a chystam teplomer. :lol: Omyl od te doby co deti do teto skolky chodi, prakticky nejsou nemocne! Bilance za lonsky rok ( 2 deti - 4 a 5 let) - zameskany 1!!! den v praci kvuli gastroenteritide + o Vanocich meli 1× kasel. Tezko uverit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.9.17 08:33
@Agrion píše:
Ja davala skolkovejm detem BronchoVaxon. Ale hlavne otuzovat, otuzovat a otuzovat!!!Taky jsem byla vychovana v domeni, ze dite nesmi prochladnout a ma byt zabubusene v cepici a sale :lol: Nase Montessori skolka me vyvedla z omylu… uz uvnitr maji studeny odchov, takze kdyz tam clovek sedi v triku, tak mu neni nic moc teplo - ale deti se pohybuji a behaji, a ve smyslu vychovy k samostatnosti nechavaji deti, aby se, kdyz jdou na zahradu ( za kazdeho pocasi!), oblekly samy.Coz znamena, ze kdyz si dite nevezme od bundu svetr nebo salu, tak ho/ji proste nema… stejne tak rukavice a cepici… kdyz mu je pak zima, tak vi proc a muze se pro ne kdykoliv vratit, ale je to jeho zodpovednost. Kdyz jsme po prestehovani v teto skolce zacinali, tak sem byla velmi neduveriva… prece jen kdyz jsem si v listopadu ve ctyri hodiny ve tme a desti vyzvedavala dite ze zahrady s ledovejma rukama ( protoze si samo svetr nevzal) a obalene v bahne, tak uz jsem se videla jak varim caj a chystam teplomer. :lol: Omyl od te doby co deti do teto skolky chodi, prakticky nejsou nemocne! Bilance za lonsky rok ( 2 deti - 4 a 5 let) - zameskany 1!!! den v praci kvuli gastroenteritide + o Vanocich meli 1× kasel. Tezko uverit :lol:

A já do toho vnesu trochu zmatku :lol:

Já měla „studený odchov“, říkalo se tomu otužování. Naši dělali to nejlepší, čemu věřili, ale… Já věčně nudli u nosu, věčně mírnou teplotu, nikdy jsem nic nevyležela, protože „to je u dětí normální a musí se promořit“, takže ve finále jsem začala mít chronické problémy v důsledku neléčených infekcí.

Ty problémy trvají dodnes a nikdy se z nich tak úplně nedostanu. Mám chronický zánět noshltanu :zed:

Takže jsem zvolila u své dcery úplně opačný postup. Pěkně teple oblékat, všechno vyležet i s rekonvalescencí. A nemocná je taky minimálně. (Pravdou je, že i když topím a topím hoodně, máme stará dům s místnostmi ala letištní hala, takže i s obřím účtem za topení tam míváme kolem 21-22 stupňů, což pro někoho studený odchov může být. Ale pod 20 to přes den nenechávám klesnout nikdy.)

A dcera je ťuk ťuk nemocná minimálně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.9.17 13:54

Rano davam Reishi od superionherbs (nejlepsi u nas) plus sypky vit c a vecer kozi kolostrum.
Minuly rok byl desny. Tohle uz beru jako to nejlepsi co muze dostat. Zkusila jsem snad vse.

• Citovat
  • Upravit
6819
9.9.17 14:49
@Bábrdl píše:
A já do toho vnesu trochu zmatku :lol:

Já měla „studený odchov“, říkalo se tomu otužování. Naši dělali to nejlepší, čemu věřili, ale… Já věčně nudli u nosu, věčně mírnou teplotu, nikdy jsem nic nevyležela, protože „to je u dětí normální a musí se promořit“, takže ve finále jsem začala mít chronické problémy v důsledku neléčených infekcí.

Ty problémy trvají dodnes a nikdy se z nich tak úplně nedostanu. Mám chronický zánět noshltanu :zed:

Takže jsem zvolila u své dcery úplně opačný postup. Pěkně teple oblékat, všechno vyležet i s rekonvalescencí. A nemocná je taky minimálně. (Pravdou je, že i když topím a topím hoodně, máme stará dům s místnostmi ala letištní hala, takže i s obřím účtem za topení tam míváme kolem 21-22 stupňů, což pro někoho studený odchov může být. Ale pod 20 to přes den nenechávám klesnout nikdy.)

A dcera je ťuk ťuk nemocná minimálně. :mrgreen:

U nás studený odchov taky nefunguje.Taky bydlíme v baráku, topime v krbovkách. Přes noc tedy nevstáváme ke kamnům. Ráno je tu kosa jak blázen. Klidně i 18stupňů. Můj malej celou minulou zimu byl nemocný s přestávkami. Uvidíme letos. Tenhle rok holt budu muset řídit budík :pocitac: Já jsem tedy taky často nemocná. Dřív jsem milovala spaní u otevřené ventilacky, teď jí na noc zavírám :lol: Příští rok se bude dělat kotel, tak se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.9.17 20:57

Echinacina, nebo Narosan ci Pylovy sirup a kombinuji s eterickymi oleji :palec:

• Citovat
  • Upravit
1149
10.9.17 07:24

@Terez001 colostrum je skvela vec.. Davam diteti a s muzem ho bereme take a nemuzeme si stezovat. Bereme ho od brezna a zatim zadna nemoc nemela sanci propuknout. Uz nekolikrat se zdalo ze to u male zacne, ale jak jsem uvidela, ze ji zacina ryma, nebo ze se zda byt vic unavena, tak jsem zvysila davkovani a druhy den absolutne v poradku… Nikdy jsem u ni nezazila, ze by se ryma vubec nerozjela a proste prestala… U nas to je stejne, muz zacal pokaslavat ( je astmatik, takze vse vzdy koncilo zanetem prudusek), ale zvysil davky a opravdu zustalo jen u toho pokaslavani 3 dny a konec a to normalne fungoval, zadne lezeni… Za nas opravdu doporucuju… Nase mala si na tu tekutou formu zvykla, zapiji ji vodou a my mame kapsle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.9.17 07:32

@Kassor jakou znacku prosim te mate toho colostra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
10.9.17 08:00

@Liliana79 mame colostrum od LR.. Sla jsem na jistotu, ale cetla jsem v diskuzich, ze jsou dobre i jine znacky, ale ty vyzkousene nemam. Radsi jsem si priplatila, nechtela jsem experimantovat. Stoji nas to kazdeho na mesic cca 1000kc a to za zdravi dam… Jinak, kupuju to na strankach Alfafit, tam to maji krapet levnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.9.17 09:03

@Kassor dobre, diky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie