Co na imunitu pro dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
10.9.17 09:03

@Kassor dobre, diky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.9.17 09:04
@Liliana79 píše:
@Kassor jakou znacku prosim te mate toho colostra?

Jestli chcete kravske kolostrum, kouknete na bio colostrum. Je to uplne stejny dodavatel jako u lr, ale cenove vyhodnejsi, neplatite do MLM systemu.
Jinak kozi kolostrum ma vice ucinnych latek, navix je lepe stravitelne.

• Citovat
  • Upravit
644
10.9.17 11:51

@Verun83 aha, dobre, dekuju za informaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.9.17 05:58

Holky vsem vam moc dekuji za odpovedi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.17 23:35

NAROSAN Boruvkovy a kyselinu listovou z Nahrinu, davame i Vitaflor (probiotika)…ale ne jen dite, jedeme v tom cela rodina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.17 09:00

Mohu doporučit

Ahoj colostrum mohu vřele doporučit. Je super na podporu imunity, beru ho sama, protože jsem byla také často nemocná. U mladších dětí bych doporučovala tu tobolku vysypat do jogurtu, aby to snědly. ;) Navíc colostrum je výborná prevence migrény. Když to na mě jde vezmu si colostrum a hroznový cukr a za prá minut je po problému. :potlesk:
A přidávám typ na levné colostrum, kdyby někdo potřeboval: *** edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Darija06
20.5.19 12:37

Já beru to kozí kolostrum od Betuli a budu ho objednávat i pro dceru, protože jsem se dívala, že začali nově dělat i kolostrum pro děti, kd eje uzpůsobená ta velikost pilulek, aby se dětem líp polykaly.

• Citovat
  • Upravit
StrakovaStana
28.5.19 10:44

Když bych to chtěla začít dávat dětem, tak je potřeba se nějak radit s lékařem?

• Citovat
  • Upravit
Darija06
26.8.19 11:21

Potřeba to není :) je to doplněk na čistě přírodní bázi, takže žádná hnusná chemie ;) zkus se podívat na jejich stránky www.betula.cz mají to tam všechno moc hezky popsané

• Citovat
  • Upravit
26747
26.8.19 11:59
@Bábrdl píše:
A já do toho vnesu trochu zmatku :lol:

Já měla „studený odchov“, říkalo se tomu otužování. Naši dělali to nejlepší, čemu věřili, ale… Já věčně nudli u nosu, věčně mírnou teplotu, nikdy jsem nic nevyležela, protože „to je u dětí normální a musí se promořit“, takže ve finále jsem začala mít chronické problémy v důsledku neléčených infekcí.

Ty problémy trvají dodnes a nikdy se z nich tak úplně nedostanu. Mám chronický zánět noshltanu :zed:

Takže jsem zvolila u své dcery úplně opačný postup. Pěkně teple oblékat, všechno vyležet i s rekonvalescencí. A nemocná je taky minimálně. (Pravdou je, že i když topím a topím hoodně, máme stará dům s místnostmi ala letištní hala, takže i s obřím účtem za topení tam míváme kolem 21-22 stupňů, což pro někoho studený odchov může být. Ale pod 20 to přes den nenechávám klesnout nikdy.)

A dcera je ťuk ťuk nemocná minimálně. :mrgreen:

Dodnes si pamatuju, nevím proč, slova dětské doktorky :a ať vám tatínek doma zatopí :D taky jsem byla unudleny dítě a nějaký ty průdušky furt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
22.4.20 14:49

Nemáte maminky prosím některá zkušenost s tím kozím kolostrem od betuli? Opravdu to má takové účinky?

• Citovat
  • Upravit
43
30.6.20 20:02

Malé dávám takový žvýkací tobolky na imunitu a nemá problém si dát, někdy by se tím i cpala zbytečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí