Co na nespavost?

213
3.9.24 20:25

Co na nespavost / energii

Ahoj, když jdu na noční tak první den je vždycky nejhorší, dělám 12h. I když se prospim přes den, stejně mi je do spaní v noci. Nevíte o něčem co by mě “ probudilo “. Občas si srknu nějakýho energeťáku, ale to není zdravý. Chtěla bych něco co neškodí. Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18
3.9.24 21:35

Taky pracuju na směny. V první řadě si řekněme, že už práce na směny není pro lidský organismus dobrá věc. Spánek nejde dohnat ani naspat něco dopředu. Na mě vždycky přicházela hrozná krize ve 3 ráno.. :? Osobně si myslím, že lék na to není..Každopádně ze zvědavosti budu čekat na nějaké rady a něco se přiučím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.9.24 23:26

@Libby00 Přesně. Makám ranní / noční a prostě ten první noční den je vždycky nejhorší. Mě to popadne tak kolem půl noci, pak je to ok a pak zas kolem třetí :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
4.9.24 07:56

Poradím po sichte pár piv, případně dvě, čtyři, šest deci vínka a usnes jako špalek :P

Noční dělám taky a se spaním nemám problém, po probuzení si dám dvě kávy, energetak ne, že začátku pomůže, ale později už nepomůže tolik a navíc budeš pak víc unavená, to raději dva šíleně silné turky než energy :)

Ten energy doporučuji, když třeba někam jedeš autem, daleko. Třeba 500 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
4.9.24 17:42
@vanesskaa00 píše: Více

Ahoj,

je to o zvyku. Moje mamka když začínala, tak byla celý den po noční uplně „gumová“ - říkala že cítila jak má dlouhé vedení, unavená, pomalá… Teď je to už asi 5let a kolikrát z noční jede ještě celé dopoledne a pak si lehne na 3 hodiny a je ready…

Zato já jsem jela noční provoz měsíc a vzdala jsem to. Mezi 2-3 hodinou mi bylo fyzicky špatně - byla jsem strašně unavená, měla jsem hlad, cukr mi klesl a já se v 5hodin už klepala jak ratlík i když jsem se najedla, adrenalin se mi trošku zvedl, když jsem v 7hodin sedla za volant… Vzdala jsem to, nestálo mi to za to. :oops: Obdivuju ty, kteří si zvyknou a fungují tak… Ale na druhou stranu já jsem si na noční nemohla lehnout, prostě jsem fungovala, mamka pracuje v nemocnici a sem tam se ji poštěstí a na hodinu si jde lehnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.9.24 19:12

@Rotha Nepiju žádnej alkohol ani kafe..A i kdyby jo, tak se probudim a jdu na další 2 šichty pak. Nemůžu riskovat že mě pak bude blbě a nepřijdu, nikdo mě takhle narychlo nezaskočil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová