Co na skvrny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
3.10.06 07:54

Co na skvrny??

Milé maminky,
možná tu už tato diskuze byla ale i přesto..... Zajimalo by mě v čem perete, resp.co zabírá na skvrny??? Zacala jsem prát od miminka v Lovele jenze ta mi prisla slaba a pradlo opravdu nevyprane, ted jsem presle na Persil senstitive - je to lepší ale skvrny na některem z obleceni porad zustavaji a to i presto,ze do prani dam vanish…uz si vazne nevim rady…
Zrovna vcera jsem prala a teplacky i bodycko se vubec nevypralo - skvrny od svestek nejak nepustily :-/ a to nemluvim o tom,kolik poškozeneho obleceni mame z kupovaných příkrmů, kdyz jsem je driv kupovala :-/
Diky za tipy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
853
3.10.06 08:38

Když sme u skvrn prosím Vás včera sem koupila úžasnou mikinku z fleesu, ale má na kapsičce skvrnky polité od barvy a jednu mapu je to světležluté.Poradte co na to, aby to pustilo a mikina zůstala pěkná.Jinak ji nic nejni…barva to je pravděpodobně taková, co se s ní natíraj ploty, železa apod…Kujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
3.10.06 09:40

Ahoj, já taky bojuji se skrvnami.DOcela se mi osvědčilo přidat do prádla,nebo přímo na skvrnu, Vanish na skvrny.Je bílý - na bílé prádlo, a potom růžový, na barevné.Ten jsem si ověřila,když jsem prala potahy do auta,které zůstaly i po vyprání hrozně skvrnité - vyprala jsem je ještě jednou s odměrkou Vanishe a divil se i manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.10.06 09:47

Ahoj holky,ja peru v Persilu a musím říct že jsem spokojená.Mám dvě deti a to pěkný čuňata a Persil zvládne všechno. :lol: Musím říct ,že i ostatní věci máme čisté,například utěrky jsou taky bez skvrn a fleků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.10.06 12:22

Ahoj,

to je těžký říct, především záleží jakou máte vodu, zda hodně tvrdou, nebo zda je měkká. My tady máme vodu dobrou, takže i když použiju levný prášek např. z Penny, tak mám prádlo super čisté.

Ale oblíbila jsem si REX se soda efektem a ten teda nemá chybu. A navíc mi krásně voní.

Musíš zkoušet a pak najdeš ten pravý. Navíc jsem slyšela, že Vaniš není zrovna moc dobrý, ale to je věc názoru a zkušeností. Já s ním zkušenosti nemám.

Pa Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.10.06 12:53

Maminky děkuju všem za tipy. Tak asi budu zkoušet :-) Zkusim ten Vanisch davat primo na skrvny…ikdyz to bude piplacka…ma to snad vsude na vsem :-), a pak taky ten Rex, uvidime.....
Ještě mě napadlo, existuje prý nějaké „žlučové mydlo“ nemate s nim nektera zkusenost??? Diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.10.06 13:03

Ahojky, tak žlučové mýdlo doma máme už pár týdnů, moc jsem tomu nechtěla věřit,ale je opravdu účinné, pustila mi jím už zapraná skvrna od mazu z riflí, kterou jsem už nemohla odstranit. Samozřejmě i další skvrnky z dětského oblečení, jen se skvrnou od trávy si moc neporadilo, ale je možné, že jsem to odflákla já :oops: Takže doporučuju zkusit, stojí kolem 40-ti korun. Výhodou navíc je, že je ekologické. Odstraňování skvrn zdar. :wink:

Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.10.06 13:13

Ahoj,

tak já prášky občas střídám, vyzkoušela jsem všechno možné a asi nejvíc jsem spokojená s Arielem, ale! Oblečení mám pro syna rozdělené na domácí a na návštěvy, právě podle skvrn, které se nevypraly. Používám i Vanish, občas některé fleky přeperu mýdlem hned po akci, přesto nejsem moc úspěšná…

Lasicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.06 13:19

Ja mam teda zkusenosti s Rexem dost spatne…peru skoro vsechno na 30 nebo 40 a zustaval mi na obleceni nerozpusteny prasek, coz se mi treba u Ecoveru nebo Persilu nikdy nestalo…Ecover je ekologicky, akorat pro me je spatne, ze se musi objednavat na netu a pak donest z posty, aby se to vyplatilo, je dobre nakoupit nad 600 Kc a to je pak bez auta dost tezky balik.
Jinak Vanish jak na co a hlavne ne nechavat treba pres nc, to mi na nekterem pradle udelalo odbarvene skvrny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.10.06 13:26

Ahoj,

tak já prášky občas střídám, vyzkoušela jsem všechno možné a asi nejvíc jsem spokojená s Arielem, ale! Oblečení mám pro syna rozdělené na domácí a na návštěvy, právě podle skvrn, které se nevypraly. Používám i Vanish, občas některé fleky přeperu mýdlem hned po akci, přesto nejsem moc úspěšná…

Lasicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladik83
30.4.12 09:03

Ahoj, pokud stále bojujete se skvrnami, doporučuji z DM-ka žlučové mýdlo. Mám ho v tuhém i tekutém balení a nemůžu si ho vynachválit. Stačí skvrnu trochu před pošudlat přípravkem, nechat 5, 10 minut a prát klidně na 40' nebo 50'C Ještě jsem neobjevila nic, co bych nevyprala!

• Citovat
  • Upravit
Ladik83
30.4.12 09:04

..a Vanish nekupovat! Vyhozené peníze!

• Citovat
  • Upravit
2890
30.6.13 14:48

Ahoj holky, jsem tak nějak bezradná. Používám „mýdlový sliz“ jsem teda max spokojená, ale jsou skvrny se kterými si neporadí. Jaké máte zkušenosti s vanisem nebo něčím podobným???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8498
30.6.13 15:12

Zbytečně vyhozené peníze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
30.6.13 15:25

A co ten odstranovac skvrn denk mit ma nekdo zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný