Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky!
V zivote by me nenapadlo, ze bude TAK velky problem sehnat sikovne remeslniky, kdyz potrebuji jen nejake malickosti a ne rekonstrukci celeho domu
Uz jsem trochu zoufala, termin porodu se kvapem blizi, a tak to zkousim i tady…
Potrebuji doma udelat tyto veci - osazeni zarubni a novych interierovych dveri, pokladka PVC ve dvou mistnostech (zadne obr haly), v jedne je nutna i sterka, vymena dvou topnych teles (jen prohodit mezi mistnostma).
Dale zapojeni mycky a sporaku, vymenu vadneho kabelu u svetla (vedeny v
rokartonovem podhledu)…bude potreba i trocha sekani do zdi. Na toto bych rada sehnala elektrikare a instalatera.
Pokud nekoho znate, pisnete mi prosim sem nebo SZ. Ale opravdu jen spolehlive pany, protoze uz mame jednu velmi spatnou zkusenost s truhlarem…stavi nam venkovni volieru pro kocky uz pres dva mesice a zatim mame jen diru ve zdi. Takze i ten sikovny truhlar by se hodil
Dekuji vsem za reakce.
Nico,
spolehliveho remeslnika neporadim, jen te muzu utesit, ze v tom nejsi sama, protoze kdo k nam domu prisel, to byl opravdovy „poklad“.....
Tak pevne nervy, a at se zadari.....
Ahoj, ja ti taky asi moc neporadim, protoze my jsme si pri zarizovani noveho bytu pozvali remeslniky dvakrat, na zasazeni pracovni plochy ke kuchynske lince a na zapojeni varne desky a trouby. Po stanoveni ceny nam malem vypadly oci z dulku a podotykam, ze jsem casem zjistila, ze pracovni deska je mirne z kopce, varna deska neni prisroubovana(neslo mu to) a troubu uz jsme museli reklamovat(za to sice remeslnik nemohl, ale na opravu poslali toho sameho) a za me vydatne pomoci se mu podarilo troubu po dvou navstevach poradit(jen nevim, proc jsem si pripadala jak Pat a Mat). Manzel po druhe zkusenosti prohlasil, ze uz nikdy vice a od te doby dela vsechno sam. I kdyz ne vzdy se vsechno dokonale povede, je to nepomerne levnejsi. Dobrou zkusenost mam jen s vyrobcem vestavenych skrini(i kdyz i tam byla reklamace, ale bryskne vyrizena s omluvou) a montery zaluzii.
A proc to vlastne vsechno pisu? Jen jsem chtela rict, aby sis dala pozor pri zapojovani domacich spotrebicu. Pokud je mas zakoupene napr.v nekterem internetovem obchode a mozna i jinde, nevim, uznaji ti pripadnou reklamaci jen pokud je mas odborne zapojene opravnenou osobou s nejakym razitkem(viz zkusenost meho kamarada). Takze tak. Zatim se jako nejzdatnejsi remeslnik osvedcil muj manzel(ale toho ti nepujcim
, ma toho moc).
Mroe
Dobrý den,
ráda bych oživila tuto diskuzi. Sháním schopného řemeslníka, konkrétně vodoinstalatéra, elektrikáře a plynaře, takového který všechno neodflákne není předražený a dá se na něj spolehnout. Možná je to moc žádostí:) Nemáte někdo zkušenosti, doporučení, popř. kontakt díky!!!
@zitaM mě se na hledání jakýchkoli profesí a prací osvědčil web AAApoptávka, vždycky se mi hlásí ti co o to opravdu mají zájem a ještě jsem se ani jednou nespálila
@Martinka87 píše:
HSM stavby
http://hsm-stavby.cz/
Potřebuji to ale pro Olomouc, to by asi nešlo, jsou z Prahy