Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Viděla jsem to ve zprávách - zpívá naprosto úžasně. Takže jí fandím ![]()
Zrovna jsem dávala holkám v diskuzi odkaz - je úúúžasná a normálně rozbrečela mě ![]()
V té samé soutěži byl chlapík (tak před 2-3 rokama) a taky překvapil - možná si pamatujete ![]()
Hlas super… …jen nechápu ty nárážky na její zjev…? Nevím jak v Anglii, tak jsem nebyla, ale ve Skotsku by vzhledově byla celkem nadprůměrná…
…a jestli tuhle nikdo nepolíbil, tak jak by se ti Skoti rozmnožovali…? ![]()
Taky jsem to probrečela… a to nejsem těhotná, nekojím;)
Já v Anglii byla a přijde mi jako průměr;) Třeba si jen dělala legraci z toho, že je „single“. V každým případě je to pěkná ukázka netolerance a odsouzení někoho jen za to, jak vypadá nebo působí. Ale aspoň se při tom pár lidí chytne za nos. Teda snad…
J.
http://www.youtube.com/watch?…
to je odkaz na plné znění z Britains Got Talent 2009
![]()
V životě jsem nic hezčího neviděla,taky tady brečím
.Je užasná
Anonymni píše:
Taky jsem to probrečela… a to nejsem těhotná, nekojím;)Já v Anglii byla a přijde mi jako průměr;) Třeba si jen dělala legraci z toho, že je „single“. V každým případě je to pěkná ukázka netolerance a odsouzení někoho jen za to, jak vypadá nebo působí. Ale aspoň se při tom pár lidí chytne za nos. Teda snad…
J.
souhlasím,myslím že všem vyrazila dech.jakmile se rozespívala tak mi přišla krásná
je skvělá… hlas jak Sarah Brightman (asi to píšu špatně, ale snad víte)
a mimochodem, teda nevím, co je na ní tak extra hnusnýho. Vždyť takhle vypadá každá pátá v jejím věku na vesnici… a má doma tlustýho gaučovýho povaleče s pivem, který ji kdysi líbal.. ![]()
NiKi
holky co mě to děláte??? já tady řvu jak želva… ![]()
je to velká osobnost a ten hlas… no fakt bomba!
a vzhled no nechápu, obyčejná průměrná ženská…asi jsou moc zvyklí na plastickou krásu ![]()
Je fantastická. Má krásnou barvu hlasu.
Absolutně jsem nepochopila, proč se ten porotce poškleboval, když Susan odpověděla, že je jí 47. Každý do toho věku jednou dospěje a rozhodně mi nepřipadá, že před padesátkou už člověk patří do šrotu…
R.
Jaktoze ji nikdo neobjevil driv
fantastickej hlas, nasi zpevaci by se meli jit ucit…
Co říkáte na toto. V jednom domě bydlí syn s manželkou a dětmi a dole bydlí jeho mamka ( 75 let) opravdu hodná, bezkonfliktní paní. Na štědrý večer ona večeří dole sama.Oni jsou nahoře a ji nepozvou. I když ona by tam šla. Znáte to, snacha má své názory a na tchyni hledá chyby a moc s ní ani nemluví. Jak to vidíte? je to od nich, hlavně od syna sprosté nebo v tom nevidíte problém?
Proc si anonymni? Ja v tom vidim touhu rozpoustat „hadavou diskuzi“ pod zastitou anonymu!
http://tn.nova.cz/…i-moore.html
já jsem naprosto unešená;)
Jana