Co na ženské záněty?

744
13.4.15 16:58

Co na ženské zánět?

Zdravím, zas mě bolí břicho v podbříšku. Mám pocit že mám zas zánět, ale nejsem si tímm jistá. S takovými podobnými bolestmi kolikrát jdu na gyndu a tam mi říkají že tam nic nevidí. Čekám na laparoskopii začátkem května. Znáte nějakou metonu co by mi mohla pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25179
13.4.15 17:01

Tak některý nemoci nejdou odhalit hned…Třeba na chlamydie nebo mykoplasmata jsou potřeba speciální stěry…Nebo endometrioza, ta je taky obtížně diagnostikovatelná, v podstatě až na té laparo…a léčit je třeba podle příčiny onemocnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
13.4.15 17:05

Takove problemy jsem mela nez mne zjistili endometriozu nejvyssiho stupne. Pocit, ze je to nejaky zanet nebo cysta, ale vysetreni atd vse OK… drzim pesti a at laparo pomuze a vyresi tve problemy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
13.4.15 17:13

Já mám z toho strašný strach že nebudu moc mít dítě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.4.15 18:21
@Jana.49 píše:
Já mám z toho strašný strach že nebudu moc mít dítě :,(

Měla jsem podobné potíže a otěhotněla jsem naprosto bez problémů. Ba co víc, těhot. bylo součástí léčby, protože se jednalo o lehkou endometiozu. Od porodů mám klid.
A kdyby to byl pánevní zánět, i tehdy není nic ztraceno. Měla jsem ho jednou, velmi nepříjemné. Měsíc jsme s mužem museli brát ATB, ale pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
13.4.15 18:27

@pe-terka docela si myslím že by se mohlo právě jednat o tu endometrioza, ale jo to dlouhá doba čekat na laporoskopii, byla jsem objednána asi 12.3 a čekám do 7 května. už abych to měla za sebou a mohli se snažit o mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.4.15 18:33
@Jana.49 píše:
@pe-terka docela si myslím že by se mohlo právě jednat o tu endometrioza, ale jo to dlouhá doba čekat na laporoskopii, byla jsem objednána asi 12.3 a čekám do 7 května. už abych to měla za sebou a mohli se snažit o mimi

Jo, je to klidně možné, endometriozu má hodně žen a některé o tom ani neví. To znamená, že můžou být bez potíží. A endometrioza neznamená automaticky neplodnost, záleží na stupni, rozsahu, lokalizaci… Jak říkám, já jsem s ní otěhotněla bez problémů, pak jsem po porodu ještě dlouho kojila. A až mám klid…A snažíte se o mimi? Na tu endometriozu je těhotenství v podstatě léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
13.4.15 19:56

Zatím čekám na laparo, beru HA a až podle toho co mi řeknou v nemocnici. Dnes jsem si vzala prášek na bolest co mi předepsala gyndařka a trochu to povolilo, ale už počítám dny kdy nastoupím do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí