Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
Už nějakou dobu mám červenoj nateklou oblast mezi hrází a konečníkem a při doteku oblast svědí. Výtok ani svědění jinde nemám. Zkoušela jsem boraxové globule a Canesten krém a nepomáhají. Jsem 36+5, v pondělí jdu do poradny do porodnice a nevím, jestli to můžu řešit a nima, aby mi neřekli, že to mám řešit se svým gynekologem (oboje mám daleko)? Co myslíte, můžu počkat na pondělní poradnu, měli by mi pomoct i tam, aniž by na mě divně koukali?
Příspěvek upraven 09.04.15 v 09:49
@Chrissy Tak poradna te do porodu od gynekologa vlastne prebira, tak si myslim, ze tam ti poradi ![]()
@Bebuu píše:
@Chrissy Tak poradna te do porodu od gynekologa vlastne prebira, tak si myslim, ze tam ti poradi
taky si to myslím
@Chrissy
Za zeptání ti hlavu neutrhnou, takže to zkus, třeba poradí.
Děkuju holky:) @Britana tak myslela jsem, aby mi neřekli, že jsou poradna kvůli těhotenství a že problémy si mám řešit se svým gynekologem ![]()
Když jsi těhotná, tak cokoli, jakýkoli zdravotní problém se prostě těhotenství týká.
Neboj, v poradně Ti pomůžou. Přebrali Tě od gynekologa. Hlavně není proč se stydět.
Díky holky potěšily jste mě, já bych se k doktorovi dostala až zítra a složitě, tak snad v pondělí v poradně mi poradí. Mějte se krásně ![]()
Máš tam bouličku nebo otok?? najdi si bartolliho žlázy, mohlo by to být ono
Dívala jsem se a to to aso nebude…ono je zvláštní i to, že normálně o tom ani nevím, jen když se podívám, vidím červený otok a při dotyku to svědí. Trpěla jsem na opakovaný mykózy a záněty močáku, ale tohle se mi stalo poprvé…