Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s psaním doporučení pro chůvu?
s paní jsem velmi spokojená, zatím pracuje přes agenturu, ale chtěla by hlídat i sama za sebe, tak by ode mě chtěla napsat doporučení, aby měla co ukázat, kdyby to někdo někdy chtěl.
asi bych tam měla napsat na sebe i kontakt co?
díky za rady
@adell píše:
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s psaním doporučení pro chůvu?
s paní jsem velmi spokojená, zatím pracuje přes agenturu, ale chtěla by hlídat i sama za sebe, tak by ode mě chtěla napsat doporučení, aby měla co ukázat, kdyby to někdo někdy chtěl.asi bych tam měla napsat na sebe i kontakt co?
díky za rady
Sháním chůvu od září - nedala by si mi na sebe do SZ kontakt? Děkuji.
@adell
napsala bych tam jak dlouho a jak casto pro tebe pracovala, o jak stare deti se starala, jake aktivity (jestli treba i vyzvedavala, starost o nemocne dite, atd.), jak jsi byla spokojena a ze doporucujes.
kontakt urcite. zrovna u chuvy bych si ja doporuceni urcite proverila.
@Ali-Ali píše:
@adell
napsala bych tam jak dlouho a jak casto pro tebe pracovala, o jak stare deti se starala, jake aktivity (jestli treba i vyzvedavala, starost o nemocne dite, atd.), jak jsi byla spokojena a ze doporucujes.
kontakt urcite. zrovna u chuvy bych si ja doporuceni urcite proverila.
A fakt bys tomu věřila? vždyť takhle si může napsat X doporučení, telefon na kamarádky a stejně poznáš prd
Pro mě by byla záruka ta agentura, ale třebas jsem zas naivní v tomhle ![]()
@araw
tak myslim to tak, ze urcite bych verila doporuceni s kontaktem a moznosti overeni vic, nez doporuceni, kde ani zadny kontakt neni…
jinak dam nejvic na doporuceni „per huba“ od znamych ![]()
@Ali-Ali píše:
@araw
tak myslim to tak, ze urcite bych verila doporuceni s kontaktem a moznosti overeni vic, nez doporuceni, kde ani zadny kontakt neni…
jinak dam nejvic na doporuceni „per huba“ od znamych
Jo, to je nejbezpečnější
![]()
@adell píše:
No mám zkušenost i s agenturou a opravdu to záruka není
Fakt? Tak to koukám, naštěstí chůvu nepotřebuju, v nejhorším máme babičku, ale nevím, jak bych se rozhodovala ![]()
@araw píše:
Fakt? Tak to koukám, naštěstí chůvu nepotřebuju, v nejhorším máme babičku, ale nevím, jak bych se rozhodovala
my právě babičky k dispozici nemáme a v soukromé školce hrozně řval. tak mě manžel ukecal na chůvu a naštěstí jsem nelitovala a malej je spokojenej.
Já bych napsala: Velice spolehlivá, mezi dětmi oblíbená, milá mladá dáma pracovala u nás Xlet/ měsíců, vřel doporučuji.
Paní XY a telefonický kontakt pro ověření, bez kontaktu by si tam kdokoliv mohl naplácat jména a takhle to bude věrohodnější ![]()
@Micudka77 píše:
Sháním chůvu od září - nedala by si mi na sebe do SZ kontakt? Děkuji.