Co napsat do seznamky?

Anonymní
1.4.13 21:22

Co napsat do seznamky?

Chtěla bych odpovědět na inzerát na seznamce. Co tam tak napsat? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
1.4.13 21:25

No tak asi záleží co chceš a co druhá strana píše, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
1.4.13 21:28

A jak ti máme poradit, když ani nenapíšeš, co v tom inzerátu je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.4.13 21:29
@Anonymní píše:
Chtěla bych odpovědět na inzerát na seznamce. Co tam tak napsat? :oops:

pravdu, jinak budou nakonec obě strany rozčarovány :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.4.13 21:29

Že máš o dané zboží vážný zájem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.4.13 21:31

Tak předpokládám, že jde o klasický inzerát, kde se inzerující nějak představil, tak se asi taky představíš.
Něco stylem „Ahoj, jsem Marfuša, je mi 100let, na rypáku mám bradavici, ráda louskám zubama ořechy a peskuju svojí nevlastní sestru Nastěnku, přikládám foto, aby sis udělal představu. Zaujala mě tvoje berla Mrazilka, ráda bych si jí někdy vyzkoušela, myslím, že bychom se o ni mohli dělit“
Já třeba když jsem si kdysi dávala inzerát, tak jsem automaticky mazala všechny, co nereagovali na údaje uvedené v inzerátu a měli nějakou prefabrikovanou univerzál odpověď, takže měla bys reagovat na to, co ses díky inzerátu dozvěděla. Pak už je to na něm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.13 21:32

V inzerátu skoro nic není, jen že hledá sympatickou fajn ženu, vážně. :nevim: Připadám si jak blbec, už jsem se hrozně dlouho s nikým neseznamovala.

• Citovat
  • Upravit
31594
1.4.13 21:37
@Anonymní píše:
V inzerátu skoro nic není, jen že hledá sympatickou fajn ženu, vážně. :nevim: Připadám si jak blbec, už jsem se hrozně dlouho s nikým neseznamovala.

a to tam má fotku nebo co tě zaujalo na tak bezobsažném inzerátu? Pokud tam má fotku, tak bych poslala svoji a napsala „Připadám ti dost sympatická?“ a smajlíka a třeba dovětek, ať napíše co ho baví, co má rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.13 21:41

Fotku tam nemá. V naší díře těch inzerátů moc není. :nevim: Asi čekám, že se něco dozvím víc. Zaujalo mě, že je třeba napsaný bez hrubek a bez nějakého přehnaného vychvalování se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.13 21:42

A fotky, kde ukazuje někdo huňatý svetr na hrudníku :poblion: - takové inzeráty mě neberou.

• Citovat
  • Upravit
1.4.13 21:51

Tak zkus třeba nějak přirozeně začít konverzaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.4.13 21:53

Aha, takže blbá lokalita a vlastně není z čeho moc vybírat. Tak bych to pojala zhruba jako svoje představení se, napsat kdo jsem, co dělám, co mě baví a buď ho to zaujme nebo ne. Moc nad tím nešpekuluj, já jsem za mlada trochu randila přes inzeráty a na každýho normálního chlapa připadá asi tak deset exotů, tak si neslibuj, že odpovíš na jeden a ztrapníš se před princem na bílém koni. S trochou štěstí tam sedí normální chlap, který se chce úplně normálně seznámit a s velkou pravděpodobností tam sedí nějakej tydýt, kterej sotva sestaví větu holou a před tím se fakt žinýrovat nemusíš, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
1.4.13 21:54

Neměj z toho strach. Já jsem nevěřila, že bych na seznemce našla chlapa mých snů a podařilo se :-D V zimě jsme se po roce brali a čekáme miminko :) Držim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.4.13 22:04

Kamarád si teď stěžoval, že co mu odpovídají ženské, tak je do jedné jako první zajímá, jakou má práci, kolik vydělává, jestli má byt, auto apod. - a že třeba ho by zajímalo, jestli si budou vůbec rozumět :mrgreen: Takže na toto bych se neptala a napsala normálně o sobě - odkud jsem, kolik mi je, co jsem zač - a že jsem teda jako teda fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.13 22:24

Gladys - máš pravdu, zbytečně se nervuju. O nic nejde.

Angua :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí