Co napsat, proč vzít mě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Ahoj holky, poradí mi někdo, co napsat zaměstnavateli, proč vzít zrovna mě? mám natočit video proč chci na pozici nastoupit a proč mají vzít zrovna mě, přemýšlím něco originálního, poradí někdo, je to pozice telefonistka. děkuji
Upřímně mi to tedy přijde docela potupné. Asi bych na ně vystrčila holej zadek a pak jim řekla,že se mnou počítat nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helca83 píše:
@Lalelale TvL taky na to koukam jak pukZakladatelce:No tak asi neco jako ja jsem nejlepsi, nejkomunikativnejsi, nikdy me nikdy nevytoci, uz se tesim na otravny zakazniky jak na ne budu mila a za zadnou cenu me nedostanou, mam kurz asertivity, je to pro me vyzva atd atd… ale je to teda bizar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carola píše:
Upřímně mi to tedy přijde docela potupné. Asi bych na ně vystrčila holej zadek a pak jim řekla,že se mnou počítat nemusí.
Dobrý nápad…získání pozice by bylo téměř jisté… ![]()
- Citovat
- Upravit
@ontar píše:
Dobrý nápad…získání pozice by bylo téměř jisté…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, poradí mi někdo, co napsat zaměstnavateli, proč vzít zrovna mě? mám natočit video proč chci na pozici nastoupit a proč mají vzít zrovna mě, přemýšlím něco originálního, poradí někdo, je to pozice telefonistka. děkuji
To jdeš pracovat k FBI? Tam bych nešla ani omylem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pokud to je myšleno vážně, jediný důvod mě napadá, že chtějí šetřit čas a obejít trochu pohovory. To ale telefonát zvládne taky, plus je to i na danou pozici vhodnější.
Na něco takového bych se asi vykašlala, nikdy nevíš, kde to video skončí. GDPR není všemocné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Natoč jim video na kterým vůbec nebudeš. Bílá zeď a jen hlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit