Co nejraději nosíte ;)
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ještě k těm harémkám, taky se mi líbí,ale se svojí postavou na ně nemám odvahu. Tudle v časáku jsem četla, že si je mohou dovolit jen hubené slečny, tak to mám smůlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam taky nejradeji dziny, nesnasim teplaky, podle mne jsou to sportovni kalhoty a kdyz vidim holcinu v supermarketu v ruzovych teplakach tak mam dost. Jinak v lete vone platene kalhoty, a samozrejme trika nebo kosile. Vse radeji v tmavsich barvach- jsem holt prasatko. A tenisky nebo sportovni sandalky, crocs jsou bezvadny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u me vedou jednoznacne bokovy dziny (nedovedu si predstavit, az bude zase IN vysoky pas, protoze to nesnesu
) Mam rada tuniky, tilka, halenky…vetsinou tmavy barvy a nic kriklavyho. Botky vedou botasky nebo kozeny..podpatky nevlastnim, ale mam v planu. Taky se mi moc libi flisovy kabatky. Jinak nosim mikiny na zip a par svetriku se taky najde ![]()
Doma vedou siroky volny teplaky a poho tricko min. o dve cisla vetsi ![]()
Jinak jak uz tu nekdo psal o leginach, donedavna se mi to vubec nelibilo, ale na zimu k peknym kozackam a dlouhymu svetru by to nemuselo byt az tak zly a mozna to vyzkousim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pyžamo a nejlíp celej den
jinak tepláky a manželovi tryčka, když někam jdu ryfle triko… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já rifle, triko, v módě se nevyznám
Teď ještě někdy šaty, netáhne to přes břuch ![]()
Občas mě něco chytne, třeba jsem zkoušela ty harémky, ale skutečně - kdo není postava typu „věšák“, tak to mít nemůže… Legíny mít taky nemůžu (mám široké lýtka), v kalhotách si připadám moc usedle, na což nejsem připravena
Chodím pěšky dlouhé trasy, takže nějaké výkříky v podobě bot si nemůžu dovolit - takže hlavně pohodlné
A vzhledem k tomu, že se z většiny vycházek vracím jako prase a asi ještě chvíli budu, přece jenom to bahno vypadá líp na riflích s teniskama, než nějakých supr kalhotách s lodičkama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je vidět, že módě nerozumím, protože mně tyhle harémky přijdou jako kdybych měla v gatích naděláno
Nesnáším věci, které za rok za dva nejsou módní - škoda peněz! Tím nemyslím konkrétně tyhle gatě ale prostě cokoli… Jo, brácha do módy dělá, hodně se o to zajímá a prý ty turečáky frčí snad jen u nás, stejně jako ponožky do sandálů - Češi holt musí vždycky něco extra
Módu neřeším, nosím nejraději sportovní oblečení - tepláky, tričko, mikina. Když už značky, tak tyhle sportovní. Rifle nosím jen když je nouze, přijde mi to strašně nepohodlné - v létě je v tom horko, v zimě zima…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě vedou legíny, k tomu delší tuniky, šatky a na zimu svetro šatky, kožená bundička a tak..Ale na legíny nedám dopustit, mám je snad ve všech délkách, barvách a vzorech, jsou super a co jsem těhu, tak je miluju ještě víc, jediná všc, z který jsem nevyrostla, hehe ![]()
No a jinak rifle, sportovní trička-Fox, Zoo York a podobně a kotníčkový Nike, když se jde na výlet, do přírody a tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u mě vedou jednoznačně džíny + nějaké triko, halenka a košile (pozůstatek z práce) a boty převážně na podpadku, nyní nižším něž 10cm jehláky jako dřív
. Doma volnější džíny + tílka, trička. Harémky jsem měla s gumou v pase, když jsem byla těhotná, bylo to super a mě bylo jedno co si kdo myslí jak vypadám
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lyrica píše:
U mě vedou legíny, k tomu delší tuniky, šatky a na zimu svetro šatky, kožená bundička a tak..Ale na legíny nedám dopustit, mám je snad ve všech délkách, barvách a vzorech, jsou super a co jsem těhu, tak je miluju ještě víc, jediná všc, z který jsem nevyrostla, heheNo a jinak rifle, sportovní trička-Fox, Zoo York a podobně a kotníčkový Nike, když se jde na výlet, do přírody a tak..
Také bych chtěla vyzkoušet tento styl na podzim legíny, asi nějaké teplejší + delší halenka či svetr a kotníčkové boty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na materske dobre padnouci dziny a jednobarevna tricka.
V praci sportovni eleganci - dobre padnouci kalhotovy a suknovy kostym, rada nakupuji v Benettonu a MarksSpencer - idealne kdyz jsou kousky od nich zkombinovane.
Pres leto rada nosim sukne a sortky, s detma teda spis sortky - jsou praktictejsi a tricka a tilka, ty teda bez spagetovych raminek - nemam rada, kdyz vycuhuje podprda. Tilka se spagetovyma raminkama nosim jen pod sakem do prace na vecerni akce, kdyz vim, ze si sako nebudu sundavat - na koncerty, rauty a tak…
- Citovat
- Upravit
Miju já na to nkdy nebyla, ale pak jsem je začala nosit a je to strašně pohodlný…
Akorát letos tu bundičku asi budu muset nahradit nějakou obr bundou, hehe
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se ráda hezky obléknu, ale nesnáším, když mě něco obepíná - těsné džíny, trika, košile nebo když mi čouhá břicho v něčem krátkym ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šaty a crocsky v létě.. když je chladněji tak džíny a triko, tenisky nebo lodičky, v zimě kozačky, kalhoty a kabát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit