V čem prát věcičky na miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
1.9.11 14:20

V čem prát věcičky na miminko?

Ahoj, mám několik málo týdnů před porodem a chystám se vyprat věcičky. Prosím o radu, v čem mám prát věcičky na mimčo? A zda použít či nepoužít aviváž. Mám koupenou lovelu color a lovelu aviváž. Ovšem váhám zda ji použít nebo raději použít persil sensitive. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
1.9.11 14:21

ahoj,ja jsem prala v cem ty. jenom tu avivaz jsem vynechala na prvnich 6 tydnu,pak uz jsem prala v avivazi.

• Citovat
  • Upravit
384
1.9.11 14:23

Já peru taky v Lovele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
1.9.11 14:23

Já jsem vyprala oblečky v Lovele v tekuté podobě. Aviváž jsem nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.11 14:25

Batole, Persil Sensitive. Bez aviváže. Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.9.11 14:25

Pročpak už nikdy více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.9.11 14:26
fragola píše:
Batole, Persil Sensitive. Bez aviváže. Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více :zed:

Pročpak už nikdy více?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
1.9.11 14:28

U nás taky Lovela putovala do koše, malý měl po ní exém po celém těle, ted peru v Persilu a exém je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.9.11 14:28

Persil si nech až na období, kdy se mimčo víc zaprasí, ten se mi zdá, že i jakž takž vypere. Ta Lovela skvrny nevypere vůbec, zas ale hezky voní, tak teď per v ní.
Aviváž - to záleží. Jsi sama alergická, máte měkkou vodu? Jestli jo, nepoužívala bych ji. My máme třeba tak tvrdou vodu, že by věci bez aviváže byly jak struhadlo, tak ji dávám i na praní látkových plen. Mimi to snáší dobře, nic jí není, tudíž neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.9.11 14:29
KatinkaK píše:
fragola píše:
Batole, Persil Sensitive. Bez aviváže. Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více :zed:
Pročpak už nikdy více?

Nepere :zed: Když se prcek pozvracel, mlíko jsem z oblečení cítila i po vyprání :-( O skvrnách od příkrmů ani nemluvím, s těma LOvela ani nehne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.9.11 14:30

Teď vyper v Lovele, ať zmizí a potom v Persilu, aiváž jsem používala od začátku, je to jak u Giny, tvrdá voda, nikomu to nikdy nevadilo.

• Citovat
  • Upravit
8283
1.9.11 14:32

ahoj já prala v tomto ph neutral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.9.11 14:34
zanetka2712 píše:
ahoj já prala v tomto ph neutral

To je místo aviváže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.9.11 14:36

Ahoj, já peru v tekuté Lovele a jsem s ní spokojená, aviváž nedávám vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
1.9.11 14:36

dala jsem lovelu.. a aviváž taky.. a pohoda..
mohla jsem dávat persil sensitiv i lovelu… neosypal se! :palec: to bylo krásné období čekání! a chystání vše voní.. při žehlení… aaach :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat