V čem prát věcičky na miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
V čem prát věcičky na miminko?
Ahoj, mám několik málo týdnů před porodem a chystám se vyprat věcičky. Prosím o radu, v čem mám prát věcičky na mimčo? A zda použít či nepoužít aviváž. Mám koupenou lovelu color a lovelu aviváž. Ovšem váhám zda ji použít nebo raději použít persil sensitive. Děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj,ja jsem prala v cem ty. jenom tu avivaz jsem vynechala na prvnich 6 tydnu,pak uz jsem prala v avivazi.
- Citovat
- Upravit
Já jsem vyprala oblečky v Lovele v tekuté podobě. Aviváž jsem nepoužívala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Batole, Persil Sensitive. Bez aviváže. Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fragola píše:
Batole, Persil Sensitive. Bez aviváže. Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více
Pročpak už nikdy více?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky Lovela putovala do koše, malý měl po ní exém po celém těle, ted peru v Persilu a exém je pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Persil si nech až na období, kdy se mimčo víc zaprasí, ten se mi zdá, že i jakž takž vypere. Ta Lovela skvrny nevypere vůbec, zas ale hezky voní, tak teď per v ní.
Aviváž - to záleží. Jsi sama alergická, máte měkkou vodu? Jestli jo, nepoužívala bych ji. My máme třeba tak tvrdou vodu, že by věci bez aviváže byly jak struhadlo, tak ji dávám i na praní látkových plen. Mimi to snáší dobře, nic jí není, tudíž neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KatinkaK píše:fragola píše:Pročpak už nikdy více?
Batole, Persil Sensitive. Bez aviváže. Lovelu jsem koupila jednou a už nikdy více
Nepere
Když se prcek pozvracel, mlíko jsem z oblečení cítila i po vyprání
O skvrnách od příkrmů ani nemluvím, s těma LOvela ani nehne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď vyper v Lovele, ať zmizí a potom v Persilu, aiváž jsem používala od začátku, je to jak u Giny, tvrdá voda, nikomu to nikdy nevadilo.
- Citovat
- Upravit
zanetka2712 píše:
ahoj já prala v tomto ph neutral
To je místo aviváže?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já peru v tekuté Lovele a jsem s ní spokojená, aviváž nedávám vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dala jsem lovelu.. a aviváž taky.. a pohoda..
mohla jsem dávat persil sensitiv i lovelu… neosypal se!
to bylo krásné období čekání! a chystání vše voní.. při žehlení… aaach
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit