V čem prát věcičky na miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, já všechno peru ve Froschi, je to eko-tekutý, mají na bílé a barevné. Uvidíme, co na to mimís. Není převoněný, ten bílý je s aloe vera a píšou na něm, že je i pro alergiky. Bohužel je tu blbě k sehnání, takže občas ho koupím akorát přes net.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já prala v Persilu Sensitive, teď už pereme v Persilu v tabletách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dostala od babičky k malýmu narození Lovelu, 10kg. Prala sem v tom, dokud se nesdělal (do nějakých půlroku malýho??). Vypralo to tak nějak normálně, ale malej nebyl žádný prasátko, i příkrmy jedl bez bryndáku, takže co se týče fleků nevim…
od té doby používám běžný náš prášek (formil, teď zrovna tu mám lanzu) a aviváž jak kdy, dejme tomu každé druhé praní, používám Euronu.
Na fleky mám žlučové, případně jádrové mýdlo a asi jen u dvou věcí to nepustilo (vyblinkaná přesnídávka, myslím, že broskvová
) jinak to vypere vše.
Jo a jinak, dostala sem nedávno hromadu bílých, strašlivě zašlých a i flekatých (prokaděných i od příkrmů) bodýček, ségra je koupila po netu, vracet se jí to nechtělo, tak mi je přivezla, jestli je neutaháme na zahradu. Tak sem to šupla na 70 se savem perex, s tim, že v nejhorším to vyhodím - no a jsou jako nová
a malej se po nich taky neosypal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já peru v Persil sensitive a Lovele. Na plíny si strouhám Jelena do kýblíku a pak dám sypkou Lovelu, no a na věcičky ten Persil tekutý nebo tekutou Lovelu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 jinak díky za radu, malej má bodýčko od špenátu a na plíně jsou fleky od mrkve a nejde to vyprat, ty plíny mě ani tak neštvou jsou v kalhotech a nikdo je nevidí jenom já
ale na to bodýčko zkusím ten perex savo dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 určitě to vyzkoušej, jako je to taková paráda, fakt jsou jak nový, úplně září ![]()
asi udělám oživovací kůru i mým a chlapovo tričkům… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 ale to se asi dá použít pouze na bílé ne???
, většinou když dezinfikuju psovkovi kolem a pod pelíškem, tak si musím dávat bacha abych si zase něco neodbarvila. Nikdy jsem to neoužila, proto se tak blbě ptám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 podle mě jo, aspoň sem to teda na barevným nikdy nezkoušela, podle mě by ty barvy vybledly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já malé prala už od miminka v Persil sensitive a sem tam v Lovele, aviváž jsem nekupovala, ale jsou i dětské aviváže, např. asi ta co máš koupenou a tu taky můžeš použít, znám pár maminek co dětské aviváže normálně používaly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit