V čem prát věcičky na miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13752
1.9.11 21:29

Hofko, ono dost záleží, jaký mýdlo použiješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
2.9.11 19:34

Ahoj, já všechno peru ve Froschi, je to eko-tekutý, mají na bílé a barevné. Uvidíme, co na to mimís. Není převoněný, ten bílý je s aloe vera a píšou na něm, že je i pro alergiky. Bohužel je tu blbě k sehnání, takže občas ho koupím akorát přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.9.11 09:16

Já prala v Persilu Sensitive, teď už pereme v Persilu v tabletách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.12.12 00:23

Já dostala od babičky k malýmu narození Lovelu, 10kg. Prala sem v tom, dokud se nesdělal (do nějakých půlroku malýho??). Vypralo to tak nějak normálně, ale malej nebyl žádný prasátko, i příkrmy jedl bez bryndáku, takže co se týče fleků nevim…
od té doby používám běžný náš prášek (formil, teď zrovna tu mám lanzu) a aviváž jak kdy, dejme tomu každé druhé praní, používám Euronu.
Na fleky mám žlučové, případně jádrové mýdlo a asi jen u dvou věcí to nepustilo (vyblinkaná přesnídávka, myslím, že broskvová :cert: ) jinak to vypere vše.

Jo a jinak, dostala sem nedávno hromadu bílých, strašlivě zašlých a i flekatých (prokaděných i od příkrmů) bodýček, ségra je koupila po netu, vracet se jí to nechtělo, tak mi je přivezla, jestli je neutaháme na zahradu. Tak sem to šupla na 70 se savem perex, s tim, že v nejhorším to vyhodím - no a jsou jako nová ;) a malej se po nich taky neosypal 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.12.12 00:27

Já peru v Persil sensitive a Lovele. Na plíny si strouhám Jelena do kýblíku a pak dám sypkou Lovelu, no a na věcičky ten Persil tekutý nebo tekutou Lovelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.12.12 00:29

@Mar__tanka1983 jinak díky za radu, malej má bodýčko od špenátu a na plíně jsou fleky od mrkve a nejde to vyprat, ty plíny mě ani tak neštvou jsou v kalhotech a nikdo je nevidí jenom já :lol: ale na to bodýčko zkusím ten perex savo dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.12.12 00:37

@Alčák1 určitě to vyzkoušej, jako je to taková paráda, fakt jsou jak nový, úplně září :palec:
asi udělám oživovací kůru i mým a chlapovo tričkům… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
7.12.12 00:55

@Mar__tanka1983 ale to se asi dá použít pouze na bílé ne??? :nevim:, většinou když dezinfikuju psovkovi kolem a pod pelíškem, tak si musím dávat bacha abych si zase něco neodbarvila. Nikdy jsem to neoužila, proto se tak blbě ptám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.12.12 10:57

@Alčák1 podle mě jo, aspoň sem to teda na barevným nikdy nezkoušela, podle mě by ty barvy vybledly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.1.13 15:26

Já malé prala už od miminka v Persil sensitive a sem tam v Lovele, aviváž jsem nekupovala, ale jsou i dětské aviváže, např. asi ta co máš koupenou a tu taky můžeš použít, znám pár maminek co dětské aviváže normálně používaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat