V čem prát věcičky na miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
1.9.11 15:22

Ten ocet bych právě chtěla taky vyzkoušet. Ale pořád si říkám, jestli tím to prádlo nebude cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.9.11 15:24

Po vyprání mokré ano, po uschnutí ne:-) Prostě neutrální vůně nebo lehká po prášku.

monkax píše:
Ten ocet bych právě chtěla taky vyzkoušet. Ale pořád si říkám, jestli tím to prádlo nebude cítit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
1.9.11 15:33

Ahoj,taky pereme v lovele,zatim mi vše vyprala,dáváme k tomu trochu Tide,zatim malýmu nic nebylo po prášku ani lovele,aviváž dávám silan aromatherapy,taky zatim bez problémů,někdo může mít alergie,u nás zatim nic,nebo jsem prala taky občas v miminu a batoleti,taky bez problémů,musíte zkoušet co je nejlepší,máme tu taky tvrdou vodu,ocet jsem zatim nezkusila tak nevim,mějte se,paa. :-) :mrgreen: :twisted: :jazyk: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.9.11 16:13

Tak s Lovelou jsem učinila zkušenost již v těhotenství,kdy mi začalo vadit snad uplně všechno na praní včetně aviváže.Bláhově jsem si myslela že dětský prací prostředek nebude třeba tak parfemovaný a pomůže mi,ale to jsem se přepočítala.Takže Lovela stojí v polici bež povšimnutí a peru v Baby prášku od Amway a na látkové pleny mám žlučové mýdlo,které můžeš použít i na předepírku na skvrny.Ještě mám v záloze mýdlové ořechy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
1.9.11 16:21

Ahojky, taky se přidám… I já mám pár týdnů před porodem, věcičky peru postupně v Batole Sensitiv - to obyčejné mi nevoní. Aviváž jsem zatím použila jen při praní deky, která přípaně bude na zemi, jako podložka při ležení, nebo jsem ji také použila na deku po kočárku a do postýlky - prostě na věci, které se nebudou mimuša přímo dotýkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.9.11 16:33

Teď to klíďo oper v té Lovele, ta je dobrá tak na zaprášené věci a fleky od mléka, jak se ti pak mímo prose*e, tak to tím neopereš. Aviváž nepoužívám vůbec, dávám místo toho ocet (máme tvrdou vodu a ne, nesmrdí to po octu :lol: ).

Na fleky mi pak přišlo super Batole, to pere moc dobře a je prý snad i na jiné bázi, že by po něm neměla být vyrážka… Říkala kámoščina doktorka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.9.11 16:58
monkax píše:
Ten ocet bych právě chtěla taky vyzkoušet. Ale pořád si říkám, jestli tím to prádlo nebude cítit.

Nebude, klidně vyper, přidávám vždy když si vzpomenu, pročistí to hlavně pračku od kamene.

Taky jsem prala v Lovele, nemohla jsem si stěžovat, nevim jestli jsme teda neměli nijak extra zašpiněné věci, ale v pohodě vyprala, aviváž používám od začátku - příliš tvrdá voda. Neosypal se po tom a od roka peru v normálním prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.9.11 17:36
hofka píše:
Po vyprání mokré ano, po uschnutí ne:-) Prostě neutrální vůně nebo lehká po prášku.
monkax píše:

A kolik dáváte toho octa ? Možná to v diskuzi někde je, ale nevidím to a to se dává normálně do příhrádky na aviváž ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.9.11 17:54

Jj, do přihrádky na aviváž, asi tolik, co bych dala té aviváže… Někdy přidám 2 kapky aroma olejíčku (pro mimčo bych vynechala :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
1.9.11 20:00

Děkuju za rady, zítra vyzkouším ten ocet :hug: a teda ten olejíček taky nezní špatně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.9.11 20:02

Peru v dětském Amway

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
1.9.11 20:31

Ahoj Katinko. Já všechno vyprala v Lovele, aktivně jsem si koupila dvě a teď bych to nejradši vyhodila, protože mi smrdí… Persil sensitive + kapka růžového silanu sensitive = super vůně a oblečky čisťounké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.9.11 20:47

Já právě nechtěla, aby prádlo moc vonělo. Aby miminko necítilo nějakej prací prášek, ale hlavně mě. Já jsem nějakou dobu po porodu nepoužívala ani voňavku, a sprcháč byl taky bez vůně.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
1.9.11 20:54

Já peru v ekologických prostředcích, ty komerční mi připadají chemické, hnusné, nesnáším tu vůni. Taktéž u aviváže (tu nepoužívám vůbec). Miminčí věci peru v Ecoveru, Sodasanu, Ulrichu, Almawinu… nebo v mýdlovém slizu (v tom nejvíc pleny). Max. to vyperu v prostředku z DM Denkmit Ultrasensitive, ten sice není tak „eko“, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.9.11 21:13

Myslíš, že mýdlový sliz je ekologický? To mýdlo zas tak eko asi není, bych řekla:-) Taky jsem ho zkoušela, ale nějak mě neoslovil.

AnastazieB píše:
Já peru v ekologických prostředcích, ty komerční mi připadají chemické, hnusné, nesnáším tu vůni. Taktéž u aviváže (tu nepoužívám vůbec). Miminčí věci peru v Ecoveru, Sodasanu, Ulrichu, Almawinu… nebo v mýdlovém slizu (v tom nejvíc pleny). Max. to vyperu v prostředku z DM Denkmit Ultrasensitive, ten sice není tak „eko“, ale jde to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat