Jak vypadaly kombinézy Tchibo 2010 pro kluky? :D
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak vypadaly kombinézy Tchibo 2010 pro kluky? :D
Ahoj, předem se omlouvám za hloupou otázku, mám k ní jísté důvody
.
Jakou barevnou kombinaci měly kombinézy 3v1 od Tchibo (TCM) v roce 2010 určené pro kluky?
Byly v kombinaci modrá-hnědá-krémová nebo tmavě modrá-světle modrá-krémová? Nebo dokonce v jiné?
Díky moc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
byla by k mání i levnější
ale tu asi nejde o koupi, takže ano je modro-hnědá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuším že ji měli někdy začátkem nebo v půlce října, určo se to dá dohledat tady na emimi v některé diskuzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lacenka píše:
byla by k mání i levnějšíale tu asi nejde o koupi, takže ano je modro-hnědá
To byla první, co mi padla do oka. Nekoukala jsem na cenu. Já je kupovala po zimě, snad únor/březen, byly v akci a za krásnou cenu. Před zimou se dávají asi v listopadu?, nejsem si jistá, tak snad moc nekecám. Akotár byly hned pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To vím zase já (info jsem našla, když jsem hledala, jak vypadaly).
Takže údajně s nimi vyjeli na netu 29.9.2010.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lokofa píše:
Nevíte kdy je loni dávali na eshop??
Už si přesně nepamatuju, ale celkem brzy (a nebyla moc k sehnání ani pár minut po zveřejnění na netu - já to dost sledovala). Na MMB jsou už na prodej nové kombinézy
. A prý letošní kolekce bude dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyjo, už na konci září. tak to jsem se dost sekla. vím, že loni byly hned pryč a v obchodech to stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Laaja píše:
Tyjo, už na konci září. tak to jsem se dost sekla. vím, že loni byly hned pryč a v obchodech to stejné.
U těch větších velikostí to bylo prakticky beznadějné. Já nakonec koupila jinou (za poloviční cenu a je taky super), která snad bude i na letošek, takže nejspíš se mě letošní tchibomanie
týkat nebude. Ale je fakt, že na to, jak nebyly k sehnání, jsem je na dětech viděla dost často
.
Já to vloni dost sledovala, takže vím, že na některých prodejnách Tchibo bývají ještě před uvedením na netu (v Praze je to tuším na Černém Mostě).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit