Zkušenosti s e-shopem brumla.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenosti s e-shopem Brumla
Ahoj, jaké máte zkušenosti s e-shopem Brumla? Je opravdu oblečeníčko takové pěkné, jako na fotkách? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
…mám jen samé pozitivní zkušenosti.
Zatím jsem byla vžda spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,taky občas objednávám a byla jsem vždy spokojená co se týče stavu a kvality oblečení,jen mi občas nesedí velikosti.Minulý týden jsem objednávala mikinu pro staršího,napsáno 4-5 let i na cedulce a budu ráda když to onosí mladší který má 2,5 roku.
Ale jinak jsem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MiskaM píše:
Ahoj, jaké máte zkušenosti s e-shopem Brumla? Je opravdu oblečeníčko takové pěkné, jako na fotkách?
Spokojenost maximální, vypadá to jako uplně nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkušenosti zatím výborné, oblečení odpovídá fotkám i popsanému stavu, komunikace naprosto v pořádku, oblečení pokaždé přijde čisté a voňavé ![]()
zatím jsem objednávala 3× a ve všech případech jsem byla naprosto spokojená se všemi kousky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
většinou jsem spokojená, je to hezčí než na fotkách
. Teď se mi ale asi 2× stalo, že jsem objednala velikost 92 a přišlo mi třeba tričko ve velikosti 74
. A jednou mi neposlali dvě trička, psali mi mejla, že to poslali omylem někomu jinýmu. Ale jinak opravdu spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky spokojená a protože bydlím za bukem tak vyzvedávám osobně a co se mi nelíbí si nevezmu, ale to se stává minimálně, jelikož je to vždy fajnové oblečeníčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Též můžu jen souhlasit… Vše je jako na obrázku. Taky je dobrý laclik.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
souhlas, také velká spokojenost, vše jako nové a zatím sedí i velikostně, tak snad bude i dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeBa píše: …mám jen samé pozitivní zkušenosti.
Zatím jsem byla vžda spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatim jsem objednavala jednou, ale veci byli v poradku. Muzu jen doporucit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit