Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Různé svetříky, propinaci svetry, cardigan atd. A místo trička košili, halenku, nějaký top…
Přechodnou bundičku nebo kabátek - vypadá to stylově, je to lehké.
Teď momentálně svetrokabát pokud nefouká. Nebo jak to nazvat. Jinak mám různé svetry. Nejčastěji nezapínací. Tenké přechodové bundy.
Včera jsem se dívala na koženkovou bundu. Ale nevzala jsem ji, mám strach, že mi v tom bude horko.
Já mám moc ráda kardigany, tvídová saka a trenčkoty. Jejich výhoda je v tom, že je bez problémů jde kombinovat jak s lodičkama, tak s keckama (pokud to tedy nejsou nějaké slupky na rozpadnutí).
@nozu píše: Více
Jaky je rozdíl mezi propínacím svetrem a cardiganem?
@bigl píše: Více
Ja vzdycky myslela, ze kardigan nema knofliky, nebo max jeden, ale možná to m blbě ja ![]()
A jinak ja rada nosim svetry na zip.
Svetriky vseho druhu nebo pres tricko natahnu volnejsi halenu.
V zime jedu ve svetrech s norskym vzorem.
@bigl píše: Více
Jak bylo napsáno, cardigan nemá zapínání. Jo, dnešní eshopy mají popis „cardigan“ i u zapínacích svetrů…
Ahoj, potřebuji trochu módní inspirace. Co nosíte k riflím a tričku jako další vrstvu? Třeba když si jdete sednout s kamarádkama na víno. Mikina mně přijde dobrá na sport či na pobíhání s dětmi na hřišti. Riflová bunda k riflím moc rifloviny. V samotné kožené bundě mně ještě cestou bude zima. Napadá mě třeba sako. Možná nějaký svetřík, ale nemůžu žádný hezký najít. Projíždím instagram, ale taky nic moc. Tak mě napadlo se zeptat tady