Převlékají se děti doma?

986
9.2.26 09:18

Převlékají se děti doma?

Jen pro zajímavost, převlékají se vaše děti po příchodu z venku do tepláků, nebo je necháváte jen v punčochách/spodkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5970
9.2.26 09:27

No tak teď v zimě je ve spodkách nenechávám. A záleží, co jsme venku dělali. Pokud jdeme jen na procházku, tak zůstávají ve stejných kalhotách. Pokud dělají nějaké aktivity, tak převlékám, ale teď v zimě mají na kalhotách ještě zateplené, takže sundám jen ty.

Mám holky, punčochy nosí pouze pod šaty. Běžně nosí legíny/tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
9.2.26 09:30

Samozřejmě vždy sundávají venkovní kalhoty. Já se také po příchodu z venku převlékám. Jestli zůstanou ve spodkách nebo si vezmou domácí tepláky, to záleží na situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8981
9.2.26 09:32

Převlékají se. Máme doma všichni rozdělené věci - společenské, civil, nějaké domácí věci, věci na sport, úplně echt staré věci na práci na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
9.2.26 09:36
@neumisa píše: Více

Jsme se známými na horách, to že si svléknou oteplováky je jasné, ale jestli si nechávají punčochy co mají pod nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8981
9.2.26 09:42

Když teď nosí menší děti horní vrstvu oblečení na přechod v zimě a pod ní mají punčochy. Doma si tu horní vrstvu sundají a nechají si punčochy. To bych neřešila. Pokud jim není horko. Však ty punčochy pod oteplováky se nezašpiní. Horší by bylo, kdyby měl někdo třeba tepláky od hlíny, že něco dělal na zahradě a v tom si sedl takhle do kuchyně na polstrované židle nebo na sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
9.2.26 09:43

Ne, nesnáším to a nesnášela jsem to už jako dítě. Jen se v zimě svléknou teplé vrchní kalhoty a bunda. V létě se ani nepřezouváme, pokud neprší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
9.2.26 09:49

Mladší syn běžně nosí jen punčocháče, starší by se v nich už styděl, zvlášť před známými, ale je strašný lenoch, tak by mě nepřekvapilo kdyby zůstal v oteplovačkách. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7347
9.2.26 09:56

Pokud je to v zimě že má dcera pod oteplovakami legíny tak ty si neprevleka. Když jsou jsou suché. Jinak má rozdělené legíny na doma, na pekno…takové ty lepší kvalitní. I trička a mikiny. Máme zvlášť do školy, na doma, na zahradu. A to na zahradu si nevezme třeba na hřiště mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
9.2.26 10:05

Moje děti punčocháče nenosily. Holky měly leginy a kluk sportovní spodky.
Doma si chodili v čem chtěli. Idelane avlecou oteplovaky a to co mají pod tim si nechají. Pokud je to ale z lyžování zpocené, tak se převlečou do něčeho jineho.
Ja se snažím i doma chodit v něčem normálním: džíny nebo lepsi legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
9.2.26 10:09

Doma se převlékáme. Na horách se taky převlékáme z termoprádla, syn většinou ani nic pod oteplovačky nenosí. Každopádně kdyby nosil, asi by taky převlékl do tepláků. Když jsem jezdila na lyžáky s dětmi, tak obvykle některé děti běhaly v termoprádle, některé se převlékly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
9.2.26 10:20
@madyb píše: Více

Tak pokud jsou propocené, tak ano. Převlékala bych, aby z toho nebyli nemocní.
Pokud venku nebyli aktivní, tak bych svlékla jen horní vrstvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11819
9.2.26 10:35

Jak kdy…kdyby pod oteplovakama neměli termoprádlo ale obyč tak bych asi neprevlikala když by to neměli opoceny…termoprádlo bych asi prevlikla aby ho nezničili tím že třeba polezou po kolenou nebo si ho nezmastiki jídlem a pitim…apod…(Mám skolkove děti )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
9.2.26 10:36

Všichni se převlékáme do domácího, předškolák, puberťáci i dospělí. Děti většinou jen spodní část, mikinu, já i vršek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5432
9.2.26 10:41

Pokud je to čisté, suché, obyčejné oblečení, ve kterém jim doma nebude horko ani zima a nepotřebují ho odpoledne nebo druhý den, tak nepřevlékáme.
Pokud je to špinavé, propocené, lepší a/nebo čistě sportovní oblečení, případně něco, co je potřeba aby bylo brzy zase připravené k nošení, tak převlékáme.
Věci „z města“ převlékáme vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková