Co obléct do letadla

62
8.12.11 14:27

Co obléct do letadla

Ahoj holky!

Teď v sobotu letím s malou (17 měsíců) na Kanáry. Tady asi 5 stupňů, tam kolem 22 stupňů. Co jí mám obléct do letadla??
No a taky cesta na letiště nám trvá autem 2 hoďky, vyjíždíme ráno v 5, bude ještě docela kosa, ale auto bude vyhřáté z garáže. Na letišti budu „vyhozena“ před vchodem, takže žádné chození po venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1749
8.12.11 14:32

Asi bych jí oblíkla do našeho počasí ( triko, punčocháče, mikina, kalhoty… ) a pak jen odkládala. Když bude v letadle teplo, může tam být jen v punčocháčích nebo v teplákách a cestu do hotelu v tom taky zvládne. Hlavní je pohodlí :pankac: . Tak si to tam užijte, Já doufám, že už tady napadne sníh, když do tepla neletím :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.12.11 14:37

Jj oblékla bych to samé, s tím, že v letadle je také chladněji a případně můžeš věci odkládat…hezkou dovču přeji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
8.12.11 14:39

Přesně jak píšou holky, krásnou dovču :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
8.12.11 14:40

No jak radí holky, bud sundávat vrstvy nebo rovnou obléct na 22 st., v letadle bude také cca 22 st, at jí není zbytečně horko, byla by protivná :think: obleč jí spíš na to teplo, pokud budete za celou dobu v 5 st všehovšudy 10 min, tak je zbytečné ji moc bali (ale čepku a bundu nahoru bych asi dala, to pak strč do kufru ještě před odbavením) Tak bych to řešila já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.12.11 15:52

taky tak na letišti třeba na wc převlíkla na teplé počasi ono let muže mit spoždění takže jsme byli z dětma venku to ale zjistíš až na letišti nemusíš do kufru mužeš to pak dát do příručního zavazadla co si bereš sebou do letadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.12.11 15:57

Nebo do auta použít ještě nějakou deku ať jí není zima a nemusí mít na sobě tolik vrstev.Já bych jí dala nějaké letnější kalhoty,tričko,mikču a případně bundu bych taky vzala, protože bůhví jak bude potom jak se vrátíte abyste pak nezmrly :) Závidím a moc si to užijte :mavam:

• Citovat
  • Upravit
62
8.12.11 16:17

Holky děkuju moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.12.11 21:11

Tak začíná to být zajímavé. Odpoledne jí vyskočila teplota na 38,5, před 10 dny byla očkovaná Priorixem, nějak jsem ani nepočítala s tím, že by nějaká reakce byla, doteď na žádné očkování nebyla.
Teď jsem studovala na netu a koukám, že to nemusí zůstat jenom u horečky. Jsem trochu naštvaná na doktorku, říkala jsem jí, že před sebou mám let letadlem, to to očkování nemohla posunout? Já jsem nevěděla, že ty reakce můžou být tak vážné. No co teď jako mám dělat????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí