Novorozenecká vložka - autosedačka

3089
25.11.11 21:17

novorozenecká vložka - autosedačka

Ahoj, potřebovala bych poradit. Mam autosedačku maxi cosi do 13i kilo a zajímalo by mě kdy se z ní vyndavá novorozenecká vložka. Malýmu jsou 2 měsíce a nevím jestli je dobře jí teď už vyndat, abych mu neskřivila zádíčka. Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
25.11.11 21:30

vyndá se, když už se mu tam nevejde hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
25.11.11 21:52

Já mám jinou autosedačku, od kočárku Dorjan a tam je v návodu, že novorozenecká vložka se nechává do 5 měsíců.

Příspěvek upraven 26.04.15 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.11.11 21:56

nechávám dokud se tam dítě vejde, vyndavala sjem někdy v půl roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
25.11.11 21:58
danyk píše:
Já mám jinou autosedačku, od kočárku Dorjan a tam je v návodu, že novorozenecká vložka se nechává do 5 měsíců.

tak já už jsem v MC hlavu do té ohrádky okolo hlavy nenarvala ve 2,5měsících, se širokým balením 3ma plenama dokonce už v 6ti týdnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
25.11.11 22:03

Už si to přesně nepamatuju, ale když jsme malého posadili do autosedačky a už se nám tam navýšku nevešel, tak jsme ji vyndali. Cca v 2,5 měsíci. Měla jsem obavu, že je ještě moc malý a bude se mu tam klinkat hlavička, ale ona je ta sedačka malinko do U a hlavička mu tam i bez novorozenecké vložky krásně drží. Máme MaxiCosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
25.11.11 22:27

já vyndala zrovna dneska, už mě tam štvala ale tam nějak nepasoval přes tu vložku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
25.11.11 22:32

no mě se tam přes tu vložky nevejde malej v zimní zavinovačce :think: tak jí teda asi taky vyndám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
25.11.11 22:33

jééé ja zrovna dneska chtěla založit diskusi. Mám tu samou autosedačku a vložku jsem dnes vytáhla. A to proto, že se mi zdálo, že už je tam malý moc natěsno a zkroucený.. Drží už krásně hlavičku a má už skoro 6 měsíců, tak si myslím, že je to tak akorát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
4.12.11 21:27

zdálo se mi, že v zimním oblečení je tam hodně nacpanej, tak jsme jí vyndali a hned je to lepší. Malej má 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.21 21:57

Mám maxi cosi citi a prckovi je už půl roku, mám vyndat tu novorozeneckou vložku? Už mu trochu čouhaj nohy

• Citovat
  • Upravit
30315
11.3.21 22:17
@Anonymní píše:
Mám maxi cosi citi a prckovi je už půl roku, mám vyndat tu novorozeneckou vložku? Už mu trochu čouhaj nohy

Vložku jsem vyndávala v době, kdy jsme měla pocit, že se mu do ní nevejde hlava. Ještě předtím jsem vyndávala někdy ten klín pod zadečkem, to když jsem měla problém zapnout pás mezi nohama. Nohy ze sedačky koukat smí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
11.3.21 22:21
@Anonymní píše:
Mám maxi cosi citi a prckovi je už půl roku, mám vyndat tu novorozeneckou vložku? Už mu trochu čouhaj nohy

Nohy couhat můžou nesmi hlava ale zkus vyndat a uvidíš jestli to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.21 22:27

@Ťouk prosím nedávej do autosedačky v zimním oblečení 🙂 pásy se pak nedají utáhnout tak jak je potřeba aby bylo připásání bezpečné. Do autosedačky nejlépe jednu tenkou vsrtvu bez kapuce, připoutat a pak třeba dát deku, případně využít zavinovačky, které jsou prizpusobene autosedačce. Například tady máte popsáno https://blog.feedo.cz/…i-vite-proc/ a najdete spousty dalších testu, videí a článku o nebezpečnosti silné vrstvy oblečení v autosedačce 🙂 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
11.3.21 22:29
@Umbrella lady píše:
@Ťouk prosím nedávej do autosedačky v zimním oblečení 🙂 pásy se pak nedají utáhnout tak jak je potřeba aby bylo připásání bezpečné. Do autosedačky nejlépe jednu tenkou vsrtvu bez kapuce, připoutat a pak třeba dát deku, případně využít zavinovačky, které jsou prizpusobene autosedačce. Například tady máte popsáno https://blog.feedo.cz/…i-vite-proc/ a najdete spousty dalších testu, videí a článku o nebezpečnosti silné vrstvy oblečení v autosedačce 🙂 ;)

Reakce na Ťouk, už je trochu mimo. Její mimčo už je tak ve 4 třídě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí