Cestovní postýlky

417
20.11.11 18:18

Cestovní postýlky

Ahoj holky,
mám dceru - rok a půl. Zatím jsme si cestovní postýlku půjčovali od našich, ale už bychom si rádi ušetřili cesty k nim a pořídili si svojí. Máte zkušenost např. s ABC DESIGN MOONLIGHT 2011? Ráda bych, aby byla stabilní a vydržela alespoň ještě rok a půl… Díky za případné jiné návrhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
20.11.11 18:22

A myslíš,že jí ještě užijete?Já jí mam tedy od narození a použila jsem jí asi 2× teď má z ní malej akorát úkryt hraček jinak ,když někam jedeme spí se mnou v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.11.11 18:36

S touto postýlkou nemám osobní zkušenost,ale máme hodně podobnou.Kupovali jsme jak měla malá asi týden a od té doby používáme skoro každý víkend.Hodně cestujeme.Ale myslím, že v roce a půl už ji moc nevyužijete.Jestli není jednodušší ještě chvilku půjčovat pokud moc nevyužijete než kupovat.

• Citovat
  • Upravit
417
20.11.11 18:40

Když mi dost jezdíme a ona je v ní naučená spát. Vám děti spí normálně na klasické posteli? Bojím se, že by z ní spadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
20.11.11 18:43
smaria píše:
Když mi dost jezdíme a ona je v ní naučená spát. Vám děti spí normálně na klasické posteli? Bojím se, že by z ní spadla…

No tak nám dítě spí v postýlce bez uspávání.Takže bych ji asi ani nedonutila spát se mnou v posteli.Pokud používáte často, tak se vám určitě vyplatí.Na použití 2× ročně mi to přijde vyhozené peníze.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
20.11.11 19:32

My mame syna rok a pul, driv v ni spaval, ted ho tam davam jenom v pripade, ze je nemocny nebo tak… A nebo na cesty, ale spi se mu v hur (protoze neni drevena, v te spi od malicka a je zvykly, ani u nas v posteli neusne).

http://www.mall.cz/…caravan-plus

Ale osobne jsem s touto velmi spokojena, dobre se sklada a je velmi stabilni. Maly si v ni i doma hraje jako na domecek apod., skace po ni a vubec ji ma rad na hrani… :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
20.11.11 19:33
smaria píše:

my jsme taky s ex planovali hodne cestovat, takze jsme ji koupili. Na to se rozhodne vyplati…

Ale ted ji pouzivame jako hraci „misto“ pro maleho v obyvaku… ;)

• Citovat
  • Upravit
417
20.11.11 20:12
Ema N. píše:
smaria píše:

my jsme taky s ex planovali hodne cestovat, takze jsme ji koupili. Na to se rozhodne vyplati…

Ale ted ji pouzivame jako hraci „misto“ pro maleho v obyvaku… ;)

Díky :-)
Ta vypadá bezvadně a hlavně ta váha 8kg :-)My jezdíme tak min jeden víkend v měsící mimo domov a fakt jí dost využíváme a hlavně furt taháme a rozkládáme, v tom potřebuji praktičnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
20.11.11 21:09
Ema N. píše:
smaria píše:
Ale ted ji pouzivame jako hraci „misto“ pro maleho v obyvaku… ;)

malej jí ma taky na hraní :mrgreen:
Jinak nám z velký postele nespadne naučil se z postele slízat a i ,když spí ve svý postýlce tak má žbrdlínka otevřený a nevypadne a ráno si sám vyleze a vleze ke mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
2.5.12 08:01

Ahoj, přemýšlím o cestovní postýlce k mým rodičům. Využívali bychom ji často a už od úplného miminka. Určitě počítám s koupí klasické matrace, ale nevím si rady s výběrem postýlky? Máte zkušenosti nebo tipy? Vyplatí se kupovat s možností vyvýšeného lůžka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
2.5.12 08:23

http://postylky.heureka.cz/…aravan-plus/ mame tyhle plus normos matrace spi v nich holky na chate coz je maximalne 60 noci (nechtelo se mi vic invest, kdyz to musim vse kupovat dvakrat ;) ) a za nas maximalni spokojenost , jen nema zvedaci luzko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.5.12 08:25

Tu máme a jsme spokojeni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.5.12 08:25

@katap My máme Babypoint Sally 2011: http://postylky.heureka.cz/…point-sally/ - je to ta s polohovacím lůžkem a využívali jsme to hodně. Nemusela jsem se k malýmu tak shýbat, což bylo vážně super a hlavně jsem to maximálně ocenila. Navíc jde napolohovat třeba do kopce i z kopce, když dítko ublinkává nebo třeba kašle, má rýmu … a potřebuje mít zvednutou hlavu. A co se kvality postýlky týče, tak jí dávám jedničku s hvězdičkou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
2.5.12 08:51

Děkujuji za reakce. Já koukala ještě na http://postylky.heureka.cz/…brown-beige/
Nemáte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
2.5.12 09:03
@katap píše:
Děkujuji za reakce. Já koukala ještě na http://postylky.heureka.cz/…brown-beige/
Nemáte někdo?

U te ppostylky je nizka nosnost :think: u te co mame my je 30 kg… aby mimcu nevydrzela jen kratce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí