Co obnáší práce logistiky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, chci změnit zaměstnání. Dívám se průběžně na inzeráty. V jedné nejmenované firmě hledají pracovníka na pozici logistik skladu. Zkušenosti, jak to ve skladu chodí mám, ale dělala jsem pouze obyčejnou skladnici. Mám školu se zaměřením na techniku s maturitou. Angličtina na komunikační úrovni (pro pozici není nutná, ale je to výhoda), práci s PC ovládám. Praxi na takové pozici ale nemám, nemám tušení jak vypadá den takového zaměstnance. Prosím kdo má zkušenosti nebo na podobné pozici pracuje, co je k tomuto nutné a jaká je hlavní náplň práce? Děkuji moc
Logistik skladu, to bude jen nějakej skladník nebo podobná pozice.
Co tam mají za popis práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se řídil popisem práce. Jelikož pod tím může být schovaný cokoliv od obyč. Skladníka, vedoucí vkladu, nákupčí atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Logistik skladu, to bude jen nějakej skladník nebo podobná pozice.
Co tam mají za popis práce?
Mají uvedeno že práce je fyzická i administrativní. Práce v systému SAP, skladové pohyby jako příjem, skladování a výdej, zboží. Uvádějí pracovní růst, více tam uvedeno není ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mají uvedeno že práce je fyzická i administrativní. Práce v systému SAP, skladové pohyby jako příjem, skladování a výdej, zboží. Uvádějí pracovní růst, více tam uvedeno není
Tak to je klasický skladník, jen nazvaný stejně jako když uklízečce říkají kosmetička podlahových krytin
Předpokládám, že o dělníka, vrátného atd. tam nezavadíš, protože tam bude jen samý operátor výroby, recepční osob a vozů, catering senior a junior budou ty dvě ženské v kantýně za okénkem a celému cirkusu šéfuje CEO Jan Novotný MBA ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mají uvedeno že práce je fyzická i administrativní. Práce v systému SAP, skladové pohyby jako příjem, skladování a výdej, zboží. Uvádějí pracovní růst, více tam uvedeno není
To bude takovy “lepší” skladnik
třeba dostaneš nějaký ukol, zboží samostatně pripravis a načteš, vyskladnis nebo naskladnis v systému, vytisknes a podepíšeš k tomu papíry ![]()
“Horší” skladnik třeba jen nosí zboží, ale papíry k tomu nedělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc bych to na „lepšího“ skladníka neviděl. A ty pohyby skladu - aby to nebyla super práce se Zebrou. To se taky tak nějak propisuje do stavu skladu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Mají uvedeno že práce je fyzická i administrativní. Uvádějí pracovní růst …
Logistik skladu bud dávat krabice do regálů, tahat bedýnky a zaznamenávat to do počítač (to je ta administrativní činnost).
Pracovní růst bude spočívat v tom, že od tahání menších krabic budeš povýšena na tahání těch větších a těžších.
- Citovat
- Upravit
Obycejny skladník s lehčí administrativou. Představovala bych si to asi tak, že přijde zboží, ty ho rozbalis, zkontrolujes, přijmeš v SAPu a fyzicky zaskladnis na pozici. Pak ho vyskladnis, zabalis a vyexpedujes, až bude potřeba. Asi i práce s tou Zebrou (čtečka čárových kódů). Myslím, že pro tebe to bude hezká práce, na kterou máš potřebnou kvalifikaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak to je takový lepší skladník co si chystá i sám papíry.
Jestli máš praxi ve skladu a ovladas PC tak to myslím zvládneš. Ale jestli máš maturitu, komunikativní angličtinu tak bych se dívala po něčem „lepším“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jako kosmetička podlahových krytin
neboli uklízečka ![]()
Dneska dávají všemu honosný název ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
jsem studentka Západočeské univerzity v Plzni a v rámci své bakalářské práce se zabývám tématem personálního marketingu a vnímání zaměstnavatele.
Chtěla bych Vás poprosit o vyplnění krátkého anonymního dotazníku, který mi pomůže získat data pro výzkum. Vyplnění zabere přibližně 5–8 minut.
Předem moc děkuji každému, kdo si najde čas dotazník vyplnit nebo ho případně nasdílí dál.
Odkaz na dotazník: https://docs.google.com/…FFA/viewform?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci změnit zaměstnání. Dívám se průběžně na inzeráty. V jedné nejmenované firmě hledají pracovníka na pozici logistik skladu. Zkušenosti, jak to ve skladu chodí mám, ale dělala jsem pouze obyčejnou skladnici. Mám školu se zaměřením na techniku s maturitou. Angličtina na komunikační úrovni (pro pozici není nutná, ale je to výhoda), práci s PC ovládám. Praxi na takové pozici ale nemám, nemám tušení jak vypadá den takového zaměstnance. Prosím kdo má zkušenosti nebo na podobné pozici pracuje, co je k tomuto nutné a jaká je hlavní náplň práce? Děkuji moc