Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
můj dotaz je spíše na odlehčení/zabavení, ale samozřejmě budu ráda za nějaké nápadité tipy a rady. ![]()
Co zajímavého, originálního, dát příteli k 3-letému výročí? Dáváte/Dávaly jste něco k výročí Vy svým přítelům/manželům?
Nebudeme to s přítelem určitě nějak hrotit, ale myslím, že mě čeká pravděpodobně přinejmenším kytka a pozvání do restaurace a ráda bych mu to něčím oplatila. Ale čím?
Stačilo by něco malého, ale aby to mělo nějaký dobrý nápad. Třeba i něco vyrobeného doma?
Z takových těch „klasických“ dárků mě nic nenapadá. Přítel není moc typ, co by se nějak staral o to, jak vypadá, takže oblečení moc neocení, parfémů má spousty a stejně používá jen příležitostně, přípravky na vlasy, vousy nebo snad pleť nepřipadají v úvahu už vůbec. Šperky ho taky neberou, má zlatý řetízek, který nikdy nesundá, hodinky ode mě dostal nedávno, náramky a prstýnky nenosí kvůli práci vůbec. Z elektroniky má snad všechno, koníček rybaření
jde dost mimo mě ![]()
Napadlo mě objednat nějaký welness víkend, ale za týden jedeme na dovolenou, navíc bych jako student uvítala nějakou trošku levnější variantu ![]()
Zatím si říkám, že upeču jeho oblíbený zákusek, ale co dál? Nějaké tipy?
To je jasný… Kup si červenou velkou mašli a omotej s tím sebe, at si tě rozbalí jako dárek
.
Erotickou deskovku? Nebo doma vyrobeny bloček s poukazy na: oblíbené jídlo, masáž, striptýz apod..
My jsme neoriginální, takže jdeme přes jídlo, sladké, pití, sex, vířivka, kytice, pohoda
.
@Verruli Já měl vždy největší radost, když mi žena třeba právě něco upekla. něco koupit, to je takové míň osobní. Ale věnovat mi úsilí, čas, to mě vážně potěšilo.
Takže ten nápad s oblíbeným dezertem mi přijde dobrý.
Tak to musis vědět ty, co by rad
mymu třeba udělaly radost i blbe tmave ručníky, máme tu všechny bile a porad si stěžoval, ze si svůj nepozná
tak má svoje a na ty mu nesmí nikdo sáhnout ![]()
Chce to vždycky vychytat něco, co mu schází a sam si to nekoupí, ma pak radost, že se mu snažím udělat radost a všímám si ho
zatím se mi teda jako zázrakem povedlo vždycky něco pro teď už manžel vymyslet, i když to není jednoduché, protože jakoby všechno má, že ![]()
Nebo mu koupím něco na obměnu, co už ma starého a zasleho, oskubaneho - batoh, peněženka, pasek, trenky, ponozky…
kalhoty a trika nee to musí zkusit. Ale mikinu jsem si jednou troufla a vyslo to
myslím ze netřeba rozlišovat mezi výročím a jinou příležitosti, akorát bych dala na to výročí spíše něco malého a větší věci si nechala na narozeniny a Vánoce:
Kdybych chtěla potěšit svého chlapa, koupila bych něco, co souvisí s jeho koníčky a zájmy. Něco, co prohlásil, že by moc chtěl, ale zrovna teď se to nehodí např. kvůli financím… Potají bych mu na to ušetřila
nebo bych mu uvařila dobré jídlo… Mrkla se s ním na film, který on chce vidět a po filmu mu ho vykouřila. K tomu ten dárek a máš hotovo ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Kdybych chtěla potěšit svého chlapa, koupila bych něco, co souvisí s jeho koníčky a zájmy. Něco, co prohlásil, že by moc chtěl, ale zrovna teď se to nehodí např. kvůli financím… Potají bych mu na to ušetřilanebo bych mu uvařila dobré jídlo… Mrkla se s ním na film, který on chce vidět a po filmu mu ho vykouřila. K tomu ten dárek a máš hotovo
Jednou ročně ho odmenis orálním sexem?
Už sem o takove slyšel, ale prý dvakrát. Jednou na Vánoce podruhé na narozky ![]()
@Lorre píše:
Jednou ročně ho odmenis orálním sexem?Už sem o takove slyšel, ale prý dvakrát. Jednou na Vánoce podruhé na narozky
Tak to musí být chudák chlap.
Co si sám vybereš, máš doma.
Buď štěstí nebo smůla. ![]()
A zdaleka nejde jen o orální uspokojení. ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Kdybych chtěla potěšit svého chlapa, koupila bych něco, co souvisí s jeho koníčky a zájmy. Něco, co prohlásil, že by moc chtěl, ale zrovna teď se to nehodí např. kvůli financím… Potají bych mu na to ušetřilanebo bych mu uvařila dobré jídlo… Mrkla se s ním na film, který on chce vidět a po filmu mu ho vykouřila. K tomu ten dárek a máš hotovo
A ty mu ho kouříš jen, když si to nějakým způsobem zaslouží jako odměnu nebo jen tak? ![]()
@Lorre píše:
Jednou ročně ho odmenis orálním sexem?Už sem o takove slyšel, ale prý dvakrát. Jednou na Vánoce podruhé na narozky
Neee
my děláme v průběhu roku vše
ale myslela jsem spíš, že to třeba nebude čekat, nebo tak něco… Nebo si místo vykouření tam může dát něco jiného, co by ho překvapilo..
@Černá Madonna píše:
A ty mu ho kouříš jen, když si to nějakým způsobem zaslouží jako odměnu nebo jen tak?
Jen tak
ale musí být chuť, jinak to stojí za prd…
@Barevné klubíčko píše:
Neeemy děláme v průběhu roku vše
ale myslela jsem spíš, že to třeba nebude čekat, nebo tak něco… Nebo si místo vykouření tam může dát něco jiného, co by ho překvapilo..
Dokonce klasický sex?
Jednou ročně se takhle obětovat pro svého přítele, proč ne ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak to musí být chudák chlap.
Co si sám vybereš, máš doma.
Buď štěstí nebo smůla.
A zdaleka nejde jen o orální uspokojení.
Vid alespon 3× denně, jinak rozchod ![]()
Tak ho pozvi na tu večeři ty, s tím, že jí sama uvaříš. Takové čtyřchodové menu s hezkým vínem by po třech letech mohlo stačit, ne?