Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, nevím jaké vybrat šperky, tak bych chtěl znát vaše názory, abych věděl co se ženám nejvíc líbí ![]()
1. Líbí se vám víc šperky z žlutého nebo růžového zlata?
2. Máte radši přívěšky na tenkém řetízku, nebo tlustý řetízek bez přívěšku?
3. Nosíte decentní tenké prstýnky, nebo raději velké s velkými kameny?
4. Nosíte na rukou tenké náramky, náramky s ozdobami, nebo raději tlusté?
5. Nosíte běžně i náramky na nohou?
6.Jaké náušnice nosíte nejraději, malé, velké, nebo dlouhé? S kameny nebo bez?
Mockrát děkuji za odpovědi ![]()
Je tu dost diskuzí, že partner vybral špatné šperky/dárek. Opravdu vkus cizích je ti v tomhle k ničemu, sice oceňuju snahu, ale nejlepší je, když zrovna šperk si žena vybere sama.
@Camor k čemu ti bude vkus cizích dam? K ničemu. Tak snad vidíš daná žena má na sobě či ve šperkovnici, pokud ne, tak ať si vybere sama.
Děkuji za odpovědi, které mi nic neřekly
Najde se alespoň jeden člověk, který mi odpoví na to co se ptám a nepošle mě ať se jdu ptát jinam? ![]()
Tohle máme každá jinak. Já třeba zlato nenosím vůbec, takže hned první bod ti zhatím, ale nic to nevypovídá o tom, že by tvá žena neocenila zlatý šperk ![]()
@Camor píše:
Děkuji za odpovědi, které mi nic neřeklyNajde se alespoň jeden člověk, který mi odpoví na to co se ptám a nepošle mě ať se jdu ptát jinam?
No tak jo, tak takhle:
1. bílé zlato nebo stříbro
2. řetízky nenosím, pokud něco na krk, tak přívěšek na kůži
3. prstýnek nosím snubní, na lepší příležitosti vyměním za decentní s kamínky
4. náramky nenosím a pokud ano, decentní stříbrné
5. náramky na nohou leda tak na dovče u moře
6. náušnice nosím podle příležitosti - na denní nošení decentní kroužky nebo malý štras, na společenské akce klidně okázalé dlouhé, podle typu šatů
@Camor píše:
Děkuji za odpovědi, které mi nic neřeklyNajde se alespoň jeden člověk, který mi odpoví na to co se ptám a nepošle mě ať se jdu ptát jinam?
A co přesně ti řekne, když jedna ženská napíše něco, a jiná pravý opak? ![]()
K první otázce: když se mi líbí bílé, diskvalifikuje mě to pro zbytek ankety?
Tak já asi nosím všechno z tvého popisu, podle nálady…kromě náramků…ty nenosím vůbec, protože jak si ho vezmu, tak ho přetrhnu…
, spíš přívěsky na tenkém řetízku a na noze náramek jen v létě…náušnice nejraději visací…klidně s kamínky…mám ráda všechno, co se třpytí…
Ono bohatě stačí, když se na danou dámu podíváš, tak nejlépe zjistíš, co nosí a co má ráda
Ne každá jsme na šperky.
@Camor píše:
Okaaa…
1. bílé i žluté zlato
2. Přívěšek na tenkém řetízku
3. Prstýnky s brilianty tak akorát.. nic velkého, ale ani drobného
4. Mám tenký náramek s proužkem, který je osázen brilianty
5. Ne
6. Drobné kroužky, bez kamínků
@Camor píše:
Zdravím, nevím jaké vybrat šperky, tak bych chtěl znát vaše názory, abych věděl co se ženám nejvíc líbí
1. Líbí se vám víc šperky z žlutého nebo růžového zlata?
2. Máte radši přívěšky na tenkém řetízku, nebo tlustý řetízek bez přívěšku?
3. Nosíte decentní tenké prstýnky, nebo raději velké s velkými kameny?
4. Nosíte na rukou tenké náramky, náramky s ozdobami, nebo raději tlusté?
5. Nosíte běžně i náramky na nohou?
6.Jaké náušnice nosíte nejraději, malé, velké, nebo dlouhé? S kameny nebo bez?Mockrát děkuji za odpovědi
1. Když už zlato tak bílé
2. Nosila jsem tenčí s přívěskem
3. Nejraději bez kamenů. Ale mám jednu výjimku. Nesnáším když se prsteny nějak motají do oblečení nebo vlasů
3 náramky jsem nikdy moc nenosila ale zato hodinky. Těch mám dost.
4. Ty hodinky místo náramku
5.ne nikdy jsem ani neměla.
6. Kdysi dávno jsem nosila velké, výrazně náušnice. Teď dávám přednost menším, ne moc výrazným. Hodně nosím pecky. Je jedno jestli mají nebo nemají kámen. Prostě ne moc výrazné.
1. Líbí se vám víc šperky z žlutého nebo růžového zlata? - Žluté
2. Máte radši přívěšky na tenkém řetízku, nebo tlustý řetízek bez přívěšku? - tlustý bez
3. Nosíte decentní tenké prstýnky, nebo raději velké s velkými kameny? Oboje, ale více tenké
4. Nosíte na rukou tenké náramky, náramky s ozdobami, nebo raději tlusté? Nenosím náramky
5. Nosíte běžně i náramky na nohou? Ne
6.Jaké náušnice nosíte nejraději, malé, velké, nebo dlouhé? S kameny nebo bez? Velké, výrazné, tlusté kruhy nebo nejaky atypický typ. I s kameny treba
Trošku mě děsí, že by mi manžel vybíral šperky dle toho, co nosí anonymní ženské na netu, brrr…
Ale tak jako pokud je to průzkum, osobně prefeuji bílé zlato/ stříbro, jemné a decentní věci, naušnice visací, prsten mám jen snubní a náramky na rukou nenosím vůbec, na nohou jsem nosívala tak ve dvaceti. Šperky dostávám ráda, nejradši naušnice, ty hodně střídám. Miluju perly.
Kamarádka má ráda bižuterii a velké nápadné věci, čím více, tím lépe.
Druhá kamarádka vůbec nenosí naušnice, ani nemá propíchnuté uši.
Třetí kamarádka miluje náramky, velké, výrazné, i hodně najednou. Čtvrtá kamarádka nosí jen naušnice, preferuje malé nenápadné pecky.
Pátá kamarádka si na šperky nepotrpí vůbec, má jedny naušnice v uších snad deset let, co ji znám, z dárku v podobě šperku by byla rozpačitá.
Každá má jiný vkus, ale spousta žen žluté/růžové zlato moc v oblibě nemá. Mně se moc líbí, hlavně na opálené pokožce v kombinaci s bordó/sytě modrou a černou, ale musí být jemné a elegantní. Řetížky například velmi jemné s miniaturními přívěsky či bez. Jen nevím, k čemu ti tato anketa pomůže ![]()