Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám jeden tenčí řetízek a na něm menší přívěsek. Netuším, zda je to žluté nebo bílé zlato. Ale asi spíš žluté. Nenosím nic na noze. Náramky mám takové pouťové, žádné zlato a drahé kameny. Prsten ani tenký a ani tlustý. Nesnesla bych mít prsty věšené prsteny a obřími kameny. Evokuje mi to kolotočářky. Náušnice malé, nesmesla bych bimbací nebo kruhy, co by mi blembaly do tváří.
@Camor píše:
Zdravím, nevím jaké vybrat šperky, tak bych chtěl znát vaše názory, abych věděl co se ženám nejvíc líbí
1. Líbí se vám víc šperky z žlutého nebo růžového zlata?
2. Máte radši přívěšky na tenkém řetízku, nebo tlustý řetízek bez přívěšku?
3. Nosíte decentní tenké prstýnky, nebo raději velké s velkými kameny?
4. Nosíte na rukou tenké náramky, náramky s ozdobami, nebo raději tlusté?
5. Nosíte běžně i náramky na nohou?
6.Jaké náušnice nosíte nejraději, malé, velké, nebo dlouhé? S kameny nebo bez?Mockrát děkuji za odpovědi
Ráda vyplňuju ankety, tak ti to napíšu, ale vůbec nevím k čemu ti jako moje odpověvdi budou ![]()
1. osobně preferuji žluté zlato, protože se ke mně hodí
2. řetízky nenosím. Jen mám pár kousků bižu, které nosím na speciální příležitosti. Z tvého výběru bych ale hlasovala pro tenčí s přívěskem (něco minimalistického)
3. nosím pouze snubák
4. opět náramky nenosím, pouze na speciální příležitosti, s ozdobami (takové ty pandora apod) vůbec - to se mi nelíbí
5. ne vůbec (teda ano nosila jsem je v období tak před 15-20 lety)
6. Náušnice miluju, často střídám, mám jich spoustu všemožných velikostí a tvarů. Ale opět bižu - protože je nejen stále měním, ale i velmi často bohužel ztrácím ![]()
Tobě bych poradila vzít svou ženu do klenotnictví a nechat ji si vybrat. Přesně takhle by mi největší radost udělal můj manžel ![]()
@Camor píše:
Zdravím, nevím jaké vybrat šperky, tak bych chtěl znát vaše názory, abych věděl co se ženám nejvíc líbí
Na sobe snesu jen bile kovy, at uz stribro, nebo zlato.2. Máte radši přívěšky na tenkém řetízku, nebo tlustý řetízek bez přívěšku?
Privesek na tenkem, ale taky mam ten plochy siroky.3. Nosíte decentní tenké prstýnky, nebo raději velké s velkými kameny?
Jeden s velkym kamenem, zbytek decentni.4. Nosíte na rukou tenké náramky, náramky s ozdobami, nebo raději tlusté?
Mam Pandoru, ale pouze se dvemi stribrnymi koralky, vic se mi nelibi. K tomu par tenkych kruhovych naramku.5. Nosíte běžně i náramky na nohou?
Ne, ale libi se mi na jinych (stihlych upravenych nohach).6.Jaké náušnice nosíte nejraději, malé, velké, nebo dlouhé? S kameny nebo bez?
Mockrát děkuji za odpovědi
Diamantove pecky.
Pomohlo ti to? ![]()
1. Bílé popř. růžové, žluté zlato se mi nelíbí.
2. Tenký řetízek, přívěsek.
3. Tenký prstýnek + kamínek.
4. Náramky tenké, s ozdobou i bez.
5. Na noze se mi náramky nelíbí.
6.Náušnice malé s kamínky i bez. Dlouhé na nějakou extra příležitost.
100 žen, 100 různých odpovědí, ale máš to mít ![]()
@Camor píše:1. Líbí se vám víc šperky z žlutého nebo růžového zlata?
Mockrát děkuji za odpovědi
Uplne nejvic bile. Zlute/ruzove zhruna nastejno.
Tenky retizek a privesek ruznych tvaru a velikosti (ladim podle obleceni).
Nosim snubak a zasnubak (stredne tenky/tenky). Na druhe ruce mam prsten “za porod” ten je spise silnejsi, protoze to jsou “3 krouzky”. Na plesy atp. mam masivni prsten z ceskych granatu. Takovy arabelin prsten.
Tenke a stredni, decentne zdobene vetsinou s granaty. Zadny styl “pandora”.
Ne.
6.Jaké náušnice nosíte nejraději, malé, velké, nebo dlouhé? S kameny nebo bez?
S kameny, vsemozne velikosti. Stridam asi 15 nausnic podle obleceni.
1. nosím zásadně jen stříbro nebo chir.ocel, bílé zlato bych zvládla, žluté ani růžové se mi nelíbí
2. mám jeden řetízek, co jsem dostala od babičky k 18, nic jiného nenosím
3. prsteny mám skoro na každém prstě, jiné už se nevejdou ![]()
4. náramky preferuji kožené
5. ne
6. náušnice často střídám, ale kupuju si pouze ručně vyráběné, umělecké kousky od malých tvůrců
Já třeba běžně šperky nenosim skoro vůbec, male náušnice, jen obyc kroužky co neměním a mám jeden měděný náramek v takovém vikingskem stylu
jinak spis podle příležitosti, radši mám žluté zlato, šperky spis drobnější, decentní, ale strašně záleží kam se šperk bere, aby ladil k oblečení a události a taky na konkrétním provedení konkrétního kusu. Nedá se to specifikovat podle bodu jak to píšeš.
Hele tohle má každá fakt úplně jinak. Ono se to i mění v průběhu let. Dřív jsem třeba nosila náramky i hodinky, teď na té ruce nic nesnesu ![]()
Takže já nyní posledních pár let náramky žádné, přívěšky nosím - mám asi 3 co točím, všechny stříbrné. Žluté zlato nenosím, nosím stříbro a kdybych měla tak bílé zlato.
Prstýnky nenosím. Náušnice nosím stříbrné. Mám raději menší, ale ne úplně malinké ale tak aby nezavázely, když mám rozpuštěné vlasy. Mám jedny co trošku zavází a kvůli tomu je nerada nosím.
Tak snad jsem pomohla ![]()
@Camor píše:
6.Jaké náušnice nosíte nejraději, malé, velké, nebo dlouhé? S kameny nebo bez?Mockrát děkuji za odpovědi
1. Nejradši z bílého. Růžové můžu taky, žluté mi nesluší.
2. Přívěsky na řetízku, tlustý řetízek vůbec nevlastním.
3. Decentní, ale kdyby na to bylo, tak klidně nosím velký briliant.:-D
4. a 5. Náramky téměř nenosím, na rukou ani na nohou.
6. Náušnice nejraději pecky nebo jiné malé. S kameny i bez. Aktuálně nejoblíbenější - drobné kroužky z bílého zlata s maličkým briliantem.
1. stribrne
2. ani jedno
3. ani jedny
4. ani jedny
5. ne
6. velke, vyrazne, s kameny i bez… ale asi tak 3× do roka, takze dat mi nekdo nausnice jako darek, tak nadsena nebudu
@Camor píše:
1. zlato se mi vůbec nelíbí
2. beru všechno, jako přívěsek hlavně šutry ![]()
3. prstýnky nenosím, když jsem to zkoušela, tak mi jen překážely
4. nosila jsem tenké, ale stále se trhaly, tak jsem dostala silný a už ho mám věky a nesundávám
5. nosívala jsem, ale mám úzkou nohu, takže všechny byly moc velké a neustále se trhaly
6. nemám dírky, takže žádné
@Jeremi píše:
@Camor Pomohly Ti ty odpovědi? A jak přesně?
Určitě pomohly. Sepsat nákupní seznam podle odpovědí uživatelek epipi.
To vše ve variantě 1× žluté zlato a 1× růžové zlato.
Naprosto logický dotaz ![]()
Zakladateli, omlouvá tě jedině, pokud je to podklad pro článek do ženského časáku. ![]()
Chci otevřít obchod se šperky, tak se ptám co teď ženy nejvíc nosí ![]()
@Camor píše:
1.jedine stříbro nebo jeste bile zlato
2.privesek na tenkem řetízku
3.siroke prstynky bez kamenů
4.naramky vicemene nenosim, to uz bych spíš uvitala hodinky (s „kovovym“ paskem
5.na nohou naposledy ve dvaceti
6.nausnice dle příležitosti ruzne druhy, ale pokud s kameny, tak jen drobnymi
Obecne, mohutné šperky s mohutnými kameny ve me značí kolotočáře. Méně je více.