Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Camor píše:
Chci otevřít obchod se šperky, tak se ptám co teď ženy nejvíc nosí
Ono ale taky strašně záleží na cílové skupině. Jiny veci nosí mladý holky, jiný my „třicítky a čtyřicítky“, jiný ženy nad pade a ještě jiný babičky.
A taky na zakladnim budgetu. Abys mel od každýho, tak to pujde do milionů. Projdi se po vasem meste, obejdi vsechny obchody tohoto typu a udelas si představu. A idealne vyplň díru v trhu konkretniho místa/ města. Pokud mate desitku klasických zlatnictví, jedenáctý už díru do světa neudělá, ale naopak bys mohl být jediný, kdo ma třeba orientální/originální šperky.
1. Oboje, spíš žluté.
2. Retizek s přívěskem
3. Nosím jen snubak
4. Spíš zlate hodinky, ale do těch jsem ochotná dát dost peněz
5. Ne
6. Spíš malé, co nejsou těžké. Velké náušnice mi přivádějí migrény, ale nosila jsem je, když mi bylo -náct.
Pouze bílý kov, bílé kameny a perly, výrazné šperky včetně hodinek, ale většinou jen něco z toho… výrazný prsten nebo náramek nebo přívěsek…
@Camor píše:
Toho je všude mraky. Chybí obchody se zaměřením na originální autorské šperky, nejlépe ruční práce a aby každý kus byl jedinečný… respektive aby jich prodavačka nevyspala z jedno sáčku 30 ks ve 3 různých velikostech…
@Camor píše:
Děkuji za odpovědi, které mi nic neřeklyNajde se alespoň jeden člověk, který mi odpoví na to co se ptám a nepošle mě ať se jdu ptát jinam?
Bože, mně se líbí šperky i podle nálady. Tohle má ale přece každý jinak
@Camor píše:
Tak snad víš jaké jsou trendy, ne? A budeš dělat i na zakázku?
A zlato name žluté, bílé, červené a růžové. Možná je už i jiné
@Camor píše:
Vis, ze jsem si to myslela?
Rada bych dodala, ze by to melo byt prakticky, kdyz neni, nechci to ani kdyz je to sebehezci, sebedrazsi..
@Camor píše:
Zdravím, nevím jaké vybrat šperky, tak bych chtěl znát vaše názory, abych věděl co se ženám nejvíc líbí
1. Líbí se vám víc šperky z žlutého nebo růžového zlata?
2. Máte radši přívěšky na tenkém řetízku, nebo tlustý řetízek bez přívěšku?
3. Nosíte decentní tenké prstýnky, nebo raději velké s velkými kameny?
4. Nosíte na rukou tenké náramky, náramky s ozdobami, nebo raději tlusté?
5. Nosíte běžně i náramky na nohou?
6.Jaké náušnice nosíte nejraději, malé, velké, nebo dlouhé? S kameny nebo bez?Mockrát děkuji za odpovědi
1. Ani jedno, kdyz uz tak bile, ale ja jsme spokojena i se stribrem
2. Nenosim zadne, ale kdyz uz tak tenke
3. Zadne, jen snubak
4. Zadne
5. Ne
6. Male, s kaminkem, mam az dvoje ![]()
Jsem proste zakaznik snu… ![]()
Šperky jsou mé téma, od mala straka, nosila jsem snad vše
nyní na stáří zajímavé, že vratka ke gymplu, takže dost ocel a keltské velké věci na krku i prstech…
každému typu sluší něco jiného, žluté zlato už moc v kurzu není a zestaršuje, po 40tce jsem ho uložila a šla do bílé barvy, něco mám z bílého zlata, miluju výraznou kvalitní bižu s kameny, takže velké věci s jantary třeba.. mám toho doma za tisíce a měním to jak kdy, co se k čemu hodí, teď třeba trapně nosím už dva měsíce na krku ocelové slunce v takovém hippie stylu, protože se mi moc líbí a je pozitivní
nikomu neporadí co se líbí jiné ženě, šperk musí vnímat ta dotyčná.. mně třeba s malým jemným „nic“ akorát nase-reš a nosit to nebudu, ale většina žen zrovna jemnější šperk a rozměry ocení a nebude ti nosit strom života, co má velikost na půl prstu ![]()
Děkuji všem za rady a doporučení. Do pár měsíců se rozhodnu a pokud něco bude, tak každá obdržíte slevový kód ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Ono ale taky strašně záleží na cílové skupině. Jiny veci nosí mladý holky, jiný my „třicítky a čtyřicítky“, jiný ženy nad pade a ještě jiný babičky.
A taky na zakladnim budgetu. Abys mel od každýho, tak to pujde do milionů. Projdi se po vasem meste, obejdi vsechny obchody tohoto typu a udelas si představu. A idealne vyplň díru v trhu konkretniho místa/ města. Pokud mate desitku klasických zlatnictví, jedenáctý už díru do světa neudělá, ale naopak bys mohl být jediný, kdo ma třeba orientální/originální šperky.
Chci vyplnit díru v celé republice ![]()
Asi píšu pozdě, ale i tak…
1. Bílé zlato nebo stříbro
2. Nosím tenký řetízek bez přívěšku
3. Decentní tenké prstýnky na každém prstu, někdy i dva na jednom
4. Nosím spoustu korálkových náramků
5. Na noze mám jeden řetízek s drobnými přívěšky
6. To je různé, nejraději velké, masivní a jestli mají kamínky je mi jedno