Co po neštovicích?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
23.12.22 13:07

Co po neštovicích?

Ahoj,

Jdu si pro radu.
Syn prodělal neštovice, klasický průběh, neměl jich moc, nesvědily ho, ale mazali jsme s Tanno Hermal Lotio. Udělaly se stroupky a postupně začaly odpadávat, takže jsme po odpadnutí mazaly měsíčkovým krémem od Weledy.
Ale teď to vypadá, že ty červené pupínky, co zbyly od stroupků místo aby zmizely, tak se “podebírají”.
Udělali jsme někde chybu? Co mohu dělat teď pro zmizení těch pupínků?
Dnes se navíc po 2 týdnech od začátku neštovic, vysypal drobnými podkožními pupínky viz foto. Že by potničky? 8o
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
23.12.22 13:17

@anetan007 Synovi se taková vyrážka (bez ohledu na neštovice) udělala přesně po té měsíčkové Weledě. Já jsem neštovice po zaschnutí nemazala ničím, vyrážku mažu Sudocremem, o tom vím, že ho děti snáší a na mokvavé pupínky nám zabírá nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68901
23.12.22 15:52

Trvalo dobře měsíc od prvního výsevu, než ty červené flíčky začaly nějak výrazně mizet. Nemazala jsem ničím. Pár měsíců poté už nikde ani stopy, ale opravdu to nešlo v řádu týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
23.12.22 16:17

Zkus to fakt ničím nemazat. Pokud má mastná záda, tak se mu mohly udělat potničky.

Ty boláky vypadají fakt ošklivě, ale asi bych je nechala vyschnout. Já třeba u sebe nemám ráda promašťování stroupků, přijde mi, že to pak mokvá a snáze se to omylem strhne. Na měsíček je hodně lidí alergických. Mázla bych to vazelínou a to jen občas, pokud by mu ta kůže pnula
Já namazala neštovice jen párkrát. A stropy jsem nechala být, jizvy děti nemají, jen po té mateřské neštovici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí