Co podniknout s puberťákem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
24.10.24 11:55

Co podniknout s puberťákem?

Ahojky. Synovi je 12let, ale puberta už u nás řadí. Co podnikate s detmi 12 a vice letými vy? Budu ráda, když mi napíšete a buď mi tím dáte nový obzor nebo pripomenete něco, co zase rádi podnikneme. Máme toho dost projeto a zažito, ale teď mě nic moc nenapadá a syn se ted nejradši zdržuje doma (kino, kolo, zámky, hrady, zoo, hvězdárna…to ho ted nebere), jsme z Vysočiny, ale může být i Jihomoravský kraj, kdyz byste psali konkrétní místa s aktivitami. moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32867
24.10.24 12:09

Akvapark, motokáry, running sushi ( to je spíš za odměnu), domácí kino s popcornem, s mladším hrají xbox, jinak si vystačí sám. Občas si chce zahrát nějakou vědomostní nebo společenskou hru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.10.24 12:35

Tady už podle zájmů. Mám stejně starého syna, miluje letadla, takže pokud má možnost výběru, je to planespotting, různá muzea, hangáry atd. Včera jsme spolu byli běhat a předevčírem testovat papírové modely letadel, které létá nejlépe ;) Running sushi miluje, do kina taky jde rád. Výlety jsou pruda, ale ještě pořád se dá vybrat, aby měl zajímavý cíl. A když necháme doma ségru, je ochotný dělat téměř cokoli, hlavně, že má od ní klid :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4196
24.10.24 12:37

Nedávno tu byla podobná diskuze…
https://www.emimino.cz/…taky-537662/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
24.10.24 12:42

Zkusila bych virtuální realitu, laser game nebo nějakou únikovku. Veletrh videoher možná?

Co kluka zajímá? Jaké má koníčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.10.24 13:13

A když necháš jeho, ať něco navrhne? Nebo ať napíše seznam, co by chtěl zažít, vidět, kam jít. A budete si značit, co jste již splnili. Taková motivace by mohla fungovat, funguje to iu malých dětí iu dospěláků :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
24.10.24 13:28

@rawala zkus ještě projít výlety , je to tam rozdělene podle krajů.
Případně na FB jestli máš nějaké akce v okolí, jinak jak tu zaznělo unikovka, lasergame, nějaká „herna pro puboše“ jumppark, bike park, paintball, kino, virtuální realita…co ho baví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
24.10.24 13:31

Mám staršího a teda pořád chodíme do muzeí, na hrady, zámky, jen tak do přírody, letos v létě jsme začali Stezku Českem, někdy se mi ho povede vytáhnout do divadla, hodně chodíme na různé akce s vlakovou tématikou, nebo akce dopravního podniku, jezdíme na kolech, do chodíme do menšího aquaparku.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
24.10.24 15:43

Mám 15ti-leteho a bezpečné ho ulovim na:
Unikovku vnitřní i venkovní
Jumppark
Večeři v oblíbené restauraci - bud thajská nebo pakistanska
Navsteva fotbalového stadionu kteréhokoliv evropského klubu
Virtuální realita
Kino
Aquapark
Herna s arkadovkami
Záleží, co má syn rad.. I pubertaci zvladnou trávit čas s rodiči.

• Citovat
  • Upravit
24602
24.10.24 18:31

Akvapark, jump arena, virtuální realita, motokáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.