Co příteli ke 30tinám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
nikol.ondrášovka
23.2.12 15:10

Co příteli ke 30.?

Ahoj :hug:
Přítel bude mít letos třicáté narozeniny a já už si od začátku roku lámu hlavu, co mu koupit :lol: Doporučte mi něco prosííím.
A taky nevím jak to budem oslavovat :nevim: Syn bude mít rok, tak to bude vélká oslava :lol:
Podělte se o tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
23.2.12 15:11

Tak záleží jestli je třeba sportovně založený:-)

co třeba nějaký zážitek co ho potěší?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
23.2.12 15:12

má už telefon s androidem ? pokud ne, doporučuji. bude mít fakt radost.

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
23.2.12 15:15

Sportovně jen pasivně, občas teda chodí na fotbal, al dlouho už nebyl si zakopat, no a mobil to si spíš pořídí sám za lepší prachy, zatím je spokojený :think:

• Citovat
  • Upravit
Chlap x
23.2.12 15:17

Neberte to jako reklamu ani na telefon ani na obchodní řetězec (ani jednu firmu bohužel nevlastním :mrgreen: ), ale když už je o telefonu řeč, tak v Globusu dneska končí akce na HTC EVO 3D za 6999,–.
Sám jsem o tom celej týden uvažoval, ale nakonec do toho nejdu, protože novej telefon nepotřebju. Kdybych potřeboval, tak bych ho určitě vzal.

• Citovat
  • Upravit
27281
23.2.12 15:29

Tuto otázku jsem řešila nedávno…manžel slavil 30 12.2.! :mrgreen:

Dostal (nejen ode mě): čelovku na ryby
dva navijáky
stříbrný řetěz na ruku
vlastnoručně vyrobený dort, který znázorňoval pivo
slaný dort
výlet teréním fárem jménem HUMMER! :palec:
boty
džíny
symbolickou podložku pod myš
oblíbený pánský parfém
finanční injekci (velká injekce, ve které bylo srolovaných tisíc korun po stovkách s poznámkou „aplikovat jednorázově - uchovávejte v suchu, mimo dosah dětí a manželek“ :mrgreen: )
externí disk

Ježiši teď jak jsem to sepsala tak koukám, že ho mají všichni asi moc rádi :mrgreen:
HUMMER měl fakt úspěch… moc se na to těší. Jinak většinou symbolika spešl pro toho mého, takže u něj naprostá spokojenost! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
23.2.12 15:37

Jaky mas rozpocet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
23.2.12 15:40

ten můj měl 30 minulí rok,chtěl si pořídit notebook,tak jsem mu pulku na něj přidala a bylo to,o to si mohl koupit lepší........ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.2.12 15:41

Já kupovala příteli k 30 tandemový seskok a radost byla obrovská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.2.12 15:46

přemýšlela jsem mimojiné o hodinkách, loni se mu ty jeho rozpadly :think:

• Citovat
  • Upravit
557
23.2.12 15:47

Presne to jsem chtela navrhnout. Nejaky dobry hodinky, jen nevim kolik si ochotna investovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
23.2.12 15:50

záleží jestli by na ten tandemový seskok šel,ja třeba bych za takovej dárek vděčná teda nebyla a radost by mi taky neudělal..........strach z výšek.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.2.12 15:59

Třeba 3tis. bych do toho dala, a přemýšlela jsem i o věnování na ty hodinky, ale to nevím jak a kde, a jestli by to šlo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
52
23.2.12 16:02

Řeším uplně to samé, manžel má letos 30 takže si tu budu brát také inspiraci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.2.12 10:57
abby píše:
záleží jestli by na ten tandemový seskok šel,ja třeba bych za takovej dárek vděčná teda nebyla a radost by mi taky neudělal..........strach z výšek.. :P

Tak určitě. Ten můj se kdysi zmínil, že by si to někdy vyzkoušel, takže jsem se toho chytla a dala jsem jsem mu to k těm třicetinám. Ale je i hromada jiných zážitků, třeba by zakladatelka našla i něco, co by partnera bavilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný