Co pro osmiletého k moři?

mmd
171
30.7.18 23:24

Co pro osmiletého k moři?

Ahoj holky! Letos bereme kluky (4 a 8 let) poprvé k moři. Kluci se moc těší a já mám jako každá mamka strach, abysme je uhlídali a nestalo se něco zlého. Čtyřletý plavat ještě neumí, tak jsem pro něj vyhlídla rukávky s pásem (sevylor plaváček) - máte někdo zkušenost? Osmiletý je takový poloplavec - umí plavat jen pod vodou a já nevím, jestli mu budou stačit klasické rukávky nebo byste raději pořídili vestu? Budu ráda za všechny tipy a postřehy (i co se týče pobytu samotného). :-) :kytka: Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1827
30.7.18 23:33

Osmileťákovi bych už rukávky nedávala, už je dost velký, bude se za ně stydět. Spíše bych se snažila, aby se v plavání zdokonalil, bez rukávků či vesty. Jinak ten pás s rukávky pro mladšího máme od značky Nabaiji a jsme naprosto spokojeni, rukávky se dají odepnout a použít zvlášť. Na věci od Nabaiji nedám dopustit. Ty rukávky s pásem, které máte vy, se mi moc nelíbí, ale určitě také dobře poslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
31.7.18 00:11

Pro toho většího urcite doporučím plavecke brýle (nebo idealne masku, aby mu nezateklo do nosu). ;-) S rukavky je to těžke, jako matka bych byla vyrazne klidnější, kdyby je měl. Ale v jeho věku bych to nechala na nem. Jsou děti, které se stydí a děti, které to neresi. Vestu bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.7.18 00:22

Pro mě je to jednoduché, neumí plavat, bude mít rukávky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
31.7.18 05:26

Nasi kluci potrebovali hlavne bryle a snorchl, tam kam nestacili sami neplavali a do velkych vln nebo na kajak jsme jim na miste pujcovali vestu. Zalezi taky kam jedete, jak to more vypada. Na blbnuti meli vzdycky nejake nafukovaci blbiny ktere jsme kupovali na miste, v It byvaji i na pujceni k dispozici zdarma. Rukavky kluci nikdy moc nechteli a v 8 uz by je urcite odmitli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
31.7.18 06:11

Malému bych dala rukávky a plavecký pasek-jezka. Staršímu jen pásek a zapracovala na plavání. Pásek mu v tom pomůže lépe než rukávky ;) jinak ten sevylor se mi nelíbí. Lepší opravdu pásek s rukávky každé zvlášť.
Každopádně záleží, kam jedete a jak rychle voda klesá do hloubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
31.7.18 06:30

staršímu pásek s těma oddělávacíma kusama a rukávky ne. mladší rukávky. vestu bych nedávala ani jednomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
31.7.18 06:45

Ahoj, my byli se 6 letým a měl pásek a bylo to v pohodě. Dvouletá měla rukávky a také bez problémů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
31.7.18 12:06

@mmd Moje osmileté dítě, taky neumí plavat, u moře rukávky mělo, nestydělo se, jak tady kdosi napsal. Taky je neplavec, plavání pod vodu nepovažuji za plavání :) a ve vlnách jsem byla klidná. Lidi i dospělí mají různá kola, plameňáky, ryby a ja nevím co všechno, jeden otec tam hrdě tahal třímetrového duhového jednorožce, myslím, že jeden osmileťák s rukávkama se tam ztratí :lol: Jinak spousta nafukovátek jde koupit na místě. Jinak brýle, věci na písek, pokud máte písečnou pláž a my měli teda i sítko na lov krabů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
31.7.18 14:37

@Kfětoslava můžu se zeptat, kde jste byli, uplně si vystihla pláž kde jsme byli i my i s tím duhovým jednorožcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
31.7.18 15:30

@mmd měla jsem u moře podobně staré děti a neměly nic, ani to mladší. Resp. pro ni jsme rukávky měli, ale nechtěla je a měla je na sobě jednou. Starší by je na sebe nevzal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
31.7.18 15:32
@Janasas píše:
@Kfětoslava můžu se zeptat, kde jste byli, uplně si vystihla pláž kde jsme byli i my i s tím duhovým jednorožcem :mrgreen:

to teď docela frčí, co jsme viděli, tak nejvíc v kurzu jednorožci, kousky pizzy, ukousnuté donuty, zmrzliny, melouny a podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
31.7.18 16:59
@Janasas píše:
@Kfětoslava můžu se zeptat, kde jste byli, uplně si vystihla pláž kde jsme byli i my i s tím duhovým jednorožcem :mrgreen:

Ono to je asi všude podobný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati