Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Graco - Graco Nautilus 3v1 Autosedačka sk. 9-36 kg. Jaké s ní máte zkušenosti?
Jestli je nová, tak ji asi moc lidí nemá a tudíž ti nikdo nenapíše zkušenosti a už vůbec ne s dlouhodobější zkušeností
To bude asi fakt lepší ta recenze
Taky bych nejdříve studovala recenze. Jinak my máme tady tu: http://www.malvik.cz/…ic-LINE-2011 a malá je v nís pokojená, a já taky, že jsem jí snad vybrala takovou, co jí v případě nehody ochrání ![]()
podla mna ziadna autosedacka 9-36 nemoze byt tak bezpecna ako ked je to rozlozene podla hmotnosti..
Jelikož tu žádná z nás není tester autosedaček a žádná nebude mít zkušenost, tak musíš vybírat dle dtestů, crash testů nebo mrknout na youtube, co udělá ta sedačka s dítětem při autonehodě.. ![]()
zulok píše:
podla mna ziadna autosedacka 9-36 nemoze byt tak bezpecna ako ked je to rozlozene podla hmotnosti..
Tak určitě jsou bezpečnější ty váhově postupně, ale když máš už docela dlouhé dítko a ramenní pásy u sedačky 9-18kg by vystačily při rychlosti růstu zhruba na rok, tak je to docela na prd, pokud nevíš co s penězy ![]()
tak to me vubec nezajima, ja si radsi zaplatim kvalitni autosedacku
a kdyz tam neni ani odkaz, tak ji hledat nikde nebudu ![]()
careynka píše:
tak to me vubec nezajima, ja si radsi zaplatim kvalitni autosedacku![]()
a kdyz tam neni ani odkaz, tak ji hledat nikde nebudu
jj,taky si raději zaplatím za kvalitní autosedačku s isofixem.Je to sice o penězích,ale i o životě dítěte.
momi33 píše:careynka píše:jj,taky si raději zaplatím za kvalitní autosedačku s isofixem.Je to sice o penězích,ale i o životě dítěte.
moje rec ![]()
Já si stejně říkám, že vůbec je takový výběr sedaček
když v kat. 9-18 je nejlepší Romer a 9-36 pultíkové Cybex a Kiddy ![]()
do čehokoliv s názvy Nania, Graco, Cam Cam, a ani Chicco a vůbec do vajíček z trojkombinací „levnějších“ kočárků bych děti nikdy neposadila (pokud by nebylo vyhnutí).
ygreen my máme i kočárek Graco a je skělý, nedám na něj dopustit, neznamená, že jsou levnější, že to jsou šunty, kamarádka má casual a říká, že by to se mnou měnila hned
momi33 píše:careynka píše:jj,taky si raději zaplatím za kvalitní autosedačku s isofixem.Je to sice o penězích,ale i o životě dítěte.
Taky by nám autosedačka s isofixem byla naprd, auto ač RV je 2006, tak tam ten úchyt(nebo jak se tomu říká
) není
a třeba tu Britaxku nám doporučovala sama prodavačka, když jsme tam byli s malou zkoušet sedačky, tak když jsme jí usadili do kat.9-18kg, sama prodavačka nám řekla, že jí nevyužijeme na dlouho
. Takže bezpečnost dítěte je pro mě VELICE důležitá- ale hold nekradu, abych kupovala každou chvíli novou autosedačku ![]()