Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kalbe to je trochu nuda, ale sama taky nevím, to se mi to říká.. přijde mi to rok od roku těžší..
Pro naše kalendář s fotkama syna, mamka ho chce, je to takový vděčný dárek pro ní. Pak má ráda Avon, tak něco z toho, poukázku do kosmetickýho salonu na nehty. Táta Metaxu- to je taky jistota
A dostanou nový foťák, starý téměř nefotí, na mobil fotí jen taťka ale taky žádná sláva. O ten se tedy podělíme s bráchou. A pak ještě co mi tak padne do oka. Ale moc navíc toho už nebude. Oni nikdy nic nechtěji, necestují, nikam nechodí
Tak se snažím dávat co fakt ocení, vymyšlet pro ně něco extra co by si nekoupili se nevyplatí - už to mám ověřený ![]()
Ráda kupuju věci, co se dotyčnému líbí, ale sám by si je nekoupil. Kupovat takové dárky mojí mámě je radost. Máme podobné zájmy a taky často chodíme nakupovat spolu, takže stačí si zapamatovat, co se jí líbilo a k dárku, který si přeje má vždycky i překvapení. Můj táta je extrém, je věčně někde pryč a co chce si koupí. Když jsem se ho ptala, co by chtěl, léta říkal nic, tak to NIC jednou dostal
(i když úplně levné nebylo). Poslední léta začal vařit, takže tam to jistí kuchařky (to by si sám nekoupil
) a jedlé dárky (domácí paštika, rillettes, kváskový chleba…). Loni jsem celé rodině šila nahřívací polštářky s pohankou (máme jsem ho vyšívala křížkovou výšivkou), babičce jsem háčkovala šálu a čepici. Tchýně si vždycky řekla, co chce a tchán pravidelně dostává kalendář s vnoučaty a nějaký měkký dárek.
Mamce prádlo nebo poukaz na masáž, taťkovi asi nějaké CD, loni dostal nové vidle. Kalendář s fotkami dostávají od bratra a jeho rodiny a hrnků mají plnou skříňku. Ještě mě napadají nějaké prima papuče, knížka sudoku nebo cestopis pro taťku. Nebo nějakou lepší teplou mikinu, rukavice..
@KvapilovaTT Mamce moji zatim nevim, ale na pritelovu stranu k mamince poputuje balicek Just a Nahrin a udelame kalendar z fotek dcerky ![]()
Za mě doporučuji nějaký pobytový balíček, ten nikdy neurazí a vždycky potěší. Pokaždé je to jinak zaměřené. Jednou vinný pobyt, pak wellness, minulý rok měli neomezenou konzumaci piva…je toho spoustu na slevomatu.
Holky, přemýšlím, že mámě koupím mikroplyšové povlečení. Já osobně ho nemám, máte zkušenost? Jak se pod tím spí, není pod tím moc horko?
@NikysekR kupovali jsem mamce asi tři roky zpět a je s ním velmi spokojená. Je zimomřivá, takže na zimu je super, je heboučké a teplé. Mě osobně by ale pod ním bylo horko. ![]()
Loni jsem mamce kupovala lístky na muzikál Mýdlový princ a byla moc dojatá. Má ráda Neckáře a myslím, že největší radost měla z toho, že jsem si užily výlet do Prahy společně.
Letos plánuju další muzikál a k tomu rychlovarnou konvici.
Pro přítelovu mamku plánujeme deky z mikroplyše a polštářky k tomu.
Obnovuji diskuzi
Co letos rodičům k Vánocům? Všechno mají, nic nepotřebují. Několik posledních let jsme dávali poukazy na pobyty většinou na horách. Letos mi to kvůli covidu přijde nic moc. Nikdo neví jestli to zase všechno nepozaviraji nebo to nezkrachuje. Máte nápad?
@Lucmína A nepotěšilo by ho třeba předplatné voyo, netflixu nebo nějakého sportovního kanálu?
Já teda dávám mamce a asi i tchýni věci odtud: https://www.olivove-drevo.eu/ třeba to využijí do kuchyně a nebo si to dají jako dekoraci
ale teda taťkovi vůbec nevím, přesně nic nepotřebuje a nic mu nechybí, takže to je každý rok docela oříšek něco vybrat ![]()
@Lucmína co třeba nějakou tu masážní podložku na křeslo, nebo vyhřívanou deku, tlakoměr, vitamíny, křížovky, takové ty věci…