Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dcera si preje povleceni Frozen (stopadesata vec doma s Elsou, skoda ze nedelaji i frozen chleba.
) jenze zatim js vsude videla same cinske sunty a to ji kupovat nechci, Matejovsky Frozen nedela, nasla jsem jakesi Jerry Fabrics, ale jak jsem z jejich stranek pochopila nejsou primy vyrobce, tudiz zase dovoz. Neporadi nekdo? ![]()
Máme povlečení s motivem Frozen z Lidlu. Nevím, kde je to vyrobené, ale měli to tam už před nějakým časem…
Jezis jak ja tu elsu nesnasim
doufam ze az moje dcery budou v tomhle veku bude letet neco co me nebude tolik prudit
Ale zrovna nedavno jsem prochazela overeny stranky s povlecenima a na frozen jsem nenarazila ![]()
@hapolda joo ja ji taky nesnasela a drzi me to stale, starsi dcera ji objevila teprve cca rok zpet, ta mladsi je zatim prcek a papouskuje co se libi segre ![]()
Také by mě zajímalo, ne tedy zrovna frozen ale prostě kvalitný dodavatel licenčního povlečení pro děti. Kupuji je matějovského a jsem spokojená ale dceři se ty jejich dětské motivy nelíbí. Mmch z Lidlu jsem koupila jedno a osobně pro mě je to hrůza, ten materiál není dobrý, pořád takový tvrdý a to ho suším v sušičce.
@Aishenka dcera ma taky Matejovsky, ale tez se ji to uz nelibi
s manzelem mame nadherne z Budejovic, ceska firma, jenze motiv levandule na to se mi vyprdne ![]()
Mam pro dceru povleceni z lidlu, ne teda frozen. Tenkrat to byla bio bavlna. A jsem s ni spokojena.
u nas zas leti kone, to si clovek nevybere. ![]()
@Aishenka mně to nějak tvrdý nepřijde… Zatím jsem to prala asi 2×, takže jestli se to třeba nesepere nebo tak něco, netuším, ale abych pravdu řekla, ani to neřeším, stálo tuším 300-350 a za tu cenu ho nikde nekoupím. Účel plní…, bavlna to je…
My máme z Vesny - mají i eshop. je to česká firma prala jsem ho už nekolikrát a vše v poho ![]()
@Pomka mě zase jo, a jak říkám, suším v sušičce ze které je prádlo krásně měkké ale tohle je prostě na dotek pořád takové nic moc, pokud srovnám s tím Matějovským, možná je to tím, že jsem zvyklá na kvalitu matějovského no ![]()
@Aishenka možná to bude tím. Matějovský má to povlečení takový hebký… Jinak fakt jiná bavlna je taková tvrdší… Matějovský má i bavlněný satén…
Vesna je co se tyce tech licencnich zase jen distributor, takze zase preprodavaji ten cinsky sunt, jako to ze tam napisou, ze je to balvlna je super, ale je sakra. rozdil kupr. prave ten Matejovsky a jine ![]()