Svatba v Thajsku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.9.17 16:03

Svatba v Thajsku

Ahojky, chceme se vzít s partnerem v zahraničí a hodně uvažujeme nad Thajskem. Doufám, ze se najde někdo kdo se tam bral a da mi tip na nějakou agenturu. Prosím také kolik to tak stalo. Moc děkuji. Anonym - rodina zatím o tom neví. Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3274
17.9.17 17:45

A jinak jste už v Thajsku byli? Já tam byla teda jen na dovolené a už ty letenky.. já se třeba dívala na svatbu pouze někde v itálii a chorvatsku (narazila jsem náhodou na krásné místo na majáku-malý soukromý ostrov, plavba lodí, svaterbní noc na majáku) a tam by obřad, oddávající, překladatel, rezervace místa přes agenturu.. vyšlo by prý tak na 80tis. a to samozrejme plus šaty, prstýnky, žádná oslava v tom není, jídlo si platíš podle počtu svědků, hostů..upřímně bych se raději vzala někde tady v ČR, tu taky najdeš spoustu krásných a drahých míst a pak si udělala bezstarostnou dovolenou do thajska.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
17.9.17 17:47

Jinak tady můžeš najít informace a inspirace..http://www.yachtwedding.com/cs/lokality/svatba-v-chorvatsku/majak-clarus.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.17 18:21

@Pennya jsi hodna, moc děkuji. V Thajsku jsme nebyli a počítáme s vyšší cenou. Budeme to brát i jako svatební cestu, jen nevím jak dlouho doprefu to řešit

• Citovat
  • Upravit
12
3.10.17 05:59

Tak držím palce ať to vyjde ;) ;) ;) my byli v Thajsku na přelomu května/června a svatba byla nakonec teď minulý týden a jsem za to nakonec ráda. Chtěla jsem to nejlépe jen my dva, ale svatba byla nakonec úžasná tady a hlavně jak všichni z rodiny byli hrozně šťastní a dojatí, že u toho můžou být s námi, to je k nezaplacení! :srdce: :srdce: nejsem veliká citlivka, ale i já byla na měkko :) takže jsme nakonec Thajsko brali jako předsvatební cestu. Navíc je to složité potom v Česku skrz uznání manželství, dělá se to snad jen někde v Brně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný