Narozeninová oslava pro roční dítě

105
16.9.17 21:23

Narozeninová oslava pro roční dítě

Ahoj maminy. Nevíte, kde by se dala uspořádat narozeninová oslava pro roční dítě? (Je mi jasné, že z toho roční dítě nic nemá, jde mi spíš o to, aby se mohla sejít rodina a příbuzní) Hledám něco, kde se nebude platit pronájem, ale veškerou útratu uděláme samozřejmě tam (v Oc Vivo je např. cukrárna Bany s dětským koutkem) tak něco podobného. Nechci to na déle než 2 hodiny. Nevíte o něčem prosím ???? PRAHA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35329
16.9.17 21:27

S rocnim ditetem bych si nic na presny cas nepronajimala…udelala bych oslavu doma a prizpusobila se diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
16.9.17 21:31
@mroe píše:
S rocnim ditetem bych si nic na presny cas nepronajimala…udelala bych oslavu doma a prizpusobila se diteti.

Ne kazdy ma pro toto podmínky, jinak by se neptala :nevim: Oslavy v bytech o vice lidech jsou otrava. V podstate ale souhlasím, zakon schvalnosti funguje dokonale :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
16.9.17 21:40

Kdybych na to nemela prostory, tak si s rocnim ditetem megaoslavu odpustim. Rodina se mi do bytu vejde, v nejhorsim nadvakrat. Kdyz se dite rozhodne spat, nebo nebude mit naladu, polezou mu zuby, muze byt takova oslava spis k placi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
16.9.17 21:47

Dělali jsme oslavu narozenin jednoho dítěte z rodiny zde http://teodoro.cz/ mají dětský koutek uvnitř i venku, jídlo skvělé…
ale za sebe, pro roční dcerku jsme dělali oslavu doma na 2×…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný