Už brzy...?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9947
28.9.17 18:22

Už brzy .... ?

Ahoj všichni :mavam:

Zakládám tohle téma jen tak pro zábavu :jazyk:… jak se těšítě na VÁNOCE? :lol: už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit? :zed:

Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
28.9.17 18:25

Tak ty jsi stejny blazen jako oni, tak cemu se divis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
28.9.17 18:30

Zatím to neřeším, užívám si babí léto/začátek podzimu, začnu řešit tak v listopadu. Dárky stejně kupuju nejvíc přes internet, tak mě nějaké bláznění v obchodech nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
28.9.17 18:33

Hlavne bude vanocni kolotoč!!! Uz se těšim.

Adventni kalendare me v krame teda prekvapily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.9.17 18:34

No z Ali to trvá, takže už přemýšlím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.9.17 18:36
@xjuklickova píše:
Hlavne bude vanocni kolotoč!!! Uz se těšim.Adventni kalendare me v krame teda prekvapily…

taky se těším na vánoční kolotoč :)

• Citovat
  • Upravit
53518
28.9.17 18:36

Já se sotva vzpatovala z toho, že nastal podzim. Vánoce řeším až od listopadu. Čokoládové figurky v Kauflandu jsou až na výjimku kakaová pochoutka, tudíž přeslazený mastný hnus, tak se do regálu ani nedívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
28.9.17 18:46
@Petruna21 píše:
Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné? :mrgreen:

A ty zakládáš téma o Vánocích :roll: To je ještě o měsíc později, kdybys nevěděla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
28.9.17 18:46
@Petruna21 píše:

Zakládám tohle téma jen tak pro zábavu :jazyk:… jak se těšítě na VÁNOCE? :lol: už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit? :zed:

Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné? :mrgreen:

Neblbni fakt? Ikdyž je pravda no skončí škola začnou vánoce a mikuláš, jinak na Vánoce se moc těším miluju tu atmosféru okolo, co se dárků týče, myslím že jsem v háji, nevím vubec co komu a nemám zatím nic, nemám na to zatím ani čas :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
28.9.17 18:47

@Petruna21 tak se přiznám, že už jsem na Vánoce taky pomyslela. ne, že bych je tedy tak žrala a nemohla se dočkat, ale chtěla bych dceři pořídit tričko s obrázkem luskouna a co jsem nezjistila - u nás k nesehnání. no a nechat si ho poslat z Ali nebo obdobných stránek bývá na dlouhé lokte :nevim: akorát než jsem se k objednání dostala, tak mi vybrané tričko z Ali zmizlo :zed: (ale mám v zásobě další tipy, o to nic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.9.17 18:50
@Run píše:
No z Ali to trvá, takže už přemýšlím :mrgreen:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
28.9.17 18:55

Tak já v rámci toho, abych si v prosinci už jen užívala atmosféru s holkama a mužem, tak právě sedím u netu a vybírám dárky, starší má v prosinci i narozeniny, tak to vezmu jedním vrzem. I dort už mám objednany, poprvé když jsem jí ho objednavala, tak mě tam natlacila, ale peče i na firemní akce, takže prosinec má obsazený.
Takže mám sepsany seznam dárků co objednam a ještě dokoupim pár maličkostí dle seznamu pro Ježíška(dárky nosí Ježíšek, tak tam od něj musí něco byt).
Objednávám z netu, ale chci se vyhnout i tomu masakru kdy dorucovaci firmy jezdí od nevidím do nevidím a může se stát velmi lehce chyba a do obchodů se mi pak nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.17 19:03
@Petruna21 píše:

Dopis pro Ježíška máme už dobrý týden, taky mám už seznam co vše musím nakoupit a jaké dekorace mi chybí a před chvílí jsem vypnula koledy, které dcerka snad dvě hodiny chtěla poslouchat. :mrgreen: :mrgreen: co se týká Vánoc jsem prostě magor tři měsíce do předu :mrgreen: :mrgreen: akorát přemýšlím kde koupím potom nějaký zlatý prase za okno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
28.9.17 19:03

Ja Vanoce miluju, jeden darek uz mam pro manzela. Ale zatim zadne jine pripravy, jeste nas ceka den dikuvzdani a helloween, Tak az potom. Navic tu Mame jeste skoro leto, vcera jsem se dokonce opalila 8o, Tak mi to Ani neprijde, ze je skoro rijen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
28.9.17 19:07

@Petruna21 ještě nekupuji, většinou začínáme řešit v listopadu. 10 dní před Ježíškem máme výročí tak to pak už uteče :mrgreen: :mrgreen:. Večer jsem doma řekla že friták se pustí až na Vánoce :mrgreen: jinak by hned chtěli o víkendu řízky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný