Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni ![]()
Zakládám tohle téma jen tak pro zábavu
… jak se těšítě na VÁNOCE?
už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit? ![]()
Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné? ![]()
Zatím to neřeším, užívám si babí léto/začátek podzimu, začnu řešit tak v listopadu. Dárky stejně kupuju nejvíc přes internet, tak mě nějaké bláznění v obchodech nezajímá.
Hlavne bude vanocni kolotoč!!! Uz se těšim.
Adventni kalendare me v krame teda prekvapily…
@xjuklickova píše:
Hlavne bude vanocni kolotoč!!! Uz se těšim.Adventni kalendare me v krame teda prekvapily…
taky se těším na vánoční kolotoč ![]()
Já se sotva vzpatovala z toho, že nastal podzim. Vánoce řeším až od listopadu. Čokoládové figurky v Kauflandu jsou až na výjimku kakaová pochoutka, tudíž přeslazený mastný hnus, tak se do regálu ani nedívám.
@Petruna21 píše:
Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné?
A ty zakládáš téma o Vánocích
To je ještě o měsíc později, kdybys nevěděla. ![]()
@Petruna21 píše:
Ahoj všichni![]()
Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné?… jak se těšítě na VÁNOCE?
už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit?
Neblbni fakt? Ikdyž je pravda no skončí škola začnou vánoce a mikuláš, jinak na Vánoce se moc těším miluju tu atmosféru okolo, co se dárků týče, myslím že jsem v háji, nevím vubec co komu a nemám zatím nic, nemám na to zatím ani čas
![]()
@Petruna21 tak se přiznám, že už jsem na Vánoce taky pomyslela. ne, že bych je tedy tak žrala a nemohla se dočkat, ale chtěla bych dceři pořídit tričko s obrázkem luskouna a co jsem nezjistila - u nás k nesehnání. no a nechat si ho poslat z Ali nebo obdobných stránek bývá na dlouhé lokte
akorát než jsem se k objednání dostala, tak mi vybrané tričko z Ali zmizlo
(ale mám v zásobě další tipy, o to nic)
Tak já v rámci toho, abych si v prosinci už jen užívala atmosféru s holkama a mužem, tak právě sedím u netu a vybírám dárky, starší má v prosinci i narozeniny, tak to vezmu jedním vrzem. I dort už mám objednany, poprvé když jsem jí ho objednavala, tak mě tam natlacila, ale peče i na firemní akce, takže prosinec má obsazený.
Takže mám sepsany seznam dárků co objednam a ještě dokoupim pár maličkostí dle seznamu pro Ježíška(dárky nosí Ježíšek, tak tam od něj musí něco byt).
Objednávám z netu, ale chci se vyhnout i tomu masakru kdy dorucovaci firmy jezdí od nevidím do nevidím a může se stát velmi lehce chyba a do obchodů se mi pak nechce.
@Petruna21 píše:
Ahoj všichni![]()
Dnes jsem si prohlídla leták z Kauflandu a oni ty blázni už tam mají čokolády na Mikuláše je to možné?… jak se těšítě na VÁNOCE?
už jsou skoro za dvěřmi, už nakupujete třeba dárky nebo též nevíte co komu koupit?
Dopis pro Ježíška máme už dobrý týden, taky mám už seznam co vše musím nakoupit a jaké dekorace mi chybí a před chvílí jsem vypnula koledy, které dcerka snad dvě hodiny chtěla poslouchat.
co se týká Vánoc jsem prostě magor tři měsíce do předu
akorát přemýšlím kde koupím potom nějaký zlatý prase za okno
![]()
Ja Vanoce miluju, jeden darek uz mam pro manzela. Ale zatim zadne jine pripravy, jeste nas ceka den dikuvzdani a helloween, Tak az potom. Navic tu Mame jeste skoro leto, vcera jsem se dokonce opalila
, Tak mi to Ani neprijde, ze je skoro rijen.
@Petruna21 ještě nekupuji, většinou začínáme řešit v listopadu. 10 dní před Ježíškem máme výročí tak to pak už uteče
. Večer jsem doma řekla že friták se pustí až na Vánoce
jinak by hned chtěli o víkendu řízky ![]()