Co s časopisy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22494
3.3.15 07:25

harlequin

Už jsem tu psala, že v našem paneláku, kde je hodně seniorů, je v přízemí polička, na které dáváme věci, které už nepotřebujeme a někomu by se ještě mohly hodit. Co tám dávám na čtení, knížky, časopisy, tak to vše zmizí. Řekla bych, že největší radost udělá sousedkám dámské čtení tzv harlekýnky. harlequin má několik barevných řad, nepoznala jsem, že by - řekněme zelená řada a červená řada měly jinou náplň. Občas se mi dostanou do ruky, přečtu a tímto dávám dál, jsou velice oblíbené. Třeba než vynesu smetí, než se u kontejnejrů otočím, tak už je pryč. Časopis Maminka neodebírám, nekupuji, čtu ho u gynekologa v čekárně, je na kvalitním papíře - a proč ne, v období těhotenství a mateřské dovolené jsem takové čtení četla moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
3.3.15 07:28

Teď už časopisy nekupuji, ale dřív jsem odebírala 100+1, apod…a ty pak darovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.3.15 07:30

Krom časopisů jako Maminka, Betynka, Máma a já, které si ještě schovávám nebo je půjčuju dál, tak ostatní vyhazujeme do tříděného odpadu ;)

• Citovat
  • Upravit
1039
3.3.15 07:36

Kupuju Betynku, už se mi to taky hromadí. Chci si pak jen vystříhat zajímavé články a dám to do sběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
3.3.15 08:02

Tak „lepší“ časopisy (Marianne a spol. Prostě ty tlusté na křídovém papíru :D ) dávám dolů do baráku vedle letáků. Vždycky hned zmizí. Ty obyč vyhazuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
3.3.15 08:02

Většinu časopisů nekupuju, ale dostávám a po přečtení je nechávám v čekárně u doktorky. Některé tam vydrží, některé si lidi vezmou domů.
Když zrovna nechodíme po doktorech (což v zimě nehrozí :roll: ), dávám do tříděného odpadu, případně předtím s dětmi vystřihujeme obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
3.3.15 08:19

@Pudloslava když jsem byla těhotná jsem v mamince četla jiný články než ted u 15měs. dcery..prostě to mám schované, až odroste tak to daruju jiné mamince…myslím že na večery před spaním jsou tam i dobré články..méně zajímavé myslím Katku, bulvár apod. co si max. koupím když někde u doktora krátím dlouhou chvíli nebo dostanu..Stačíí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
3.3.15 08:39

Lepší časopisy nekupuju-štve mě že je to stejně samá reklama :cert: a ty obyčejné po přečtení proženu kotlem.Ale i ty kupuju velmi málo. Spíš si je vezmu u mamky a čtu ty její. :)
Takže asi stylem když čtu že se vzali ve zkutečnosti už jsou rozvedení. :mrgreen: :mrgreen:
Teď jsem spálila asi 5 ročníků Praktické ženy z roku 1997 a výš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí