Co s časopisy?

1800
2.3.15 23:35

Co s časopisy?

Co děláte se starými časopisy? Nahromadilo se mi toho tolik, uvažuji co s tím. Prodáváte, vyhazujete, darujete, nebo nosíte do knihovny? :)
Samozřejmě nemyslím třeba Burdu, která není úplně zadarmo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
2.3.15 23:39

Vozím k nám do školky do sběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
2.3.15 23:41

Ja je vyhazuju do kontejneru na papir.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
2.3.15 23:53

Ty zajímavější jako Maminky, Rybařství a jinak zájmové zatím schováváme :) ale určitě by šly prodat, z těch obyčejnějších vystřihuju dceři obrázky a učím ji co to je, má 16měs. Až bude větší bude si z nich stříhat sama..zbytek letí do kontejneru na papír..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
2.3.15 23:58

Ty obyc vyhazuju ty drazsi schovavam a kdyz se mi jich nahromadi vic daji se prodat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
3.3.15 00:04

Kupovala jsem Apetit a Marianne bydlení a jednou ročně jsem je darovala za poštovné. Teď už je spíš nekupuju, vystačím si s těmi zadarmo z Billy a Alberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.3.15 00:06

Buď do knihovny nebo třeba do čekárny… ;) já teda všecko vyhazuju do modrého kybláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
3.3.15 00:27

Dle druhu… část dávám do papíru, část posílám dál na čtení. Moc časopisů tedy nekupuji.

Určitě se dají darovat dále ke čtení přes inzerci (za odnos či poštovné či za nějakou čokošku) nebo ty obrázkové do nějakých výtvarných kroužků (výroba koláží). Pokud je časák opravdu v dobrém stavu a zajímavý, tak se většinou optám rodiny či kamarádek, jestli to někdo nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.3.15 00:33

Časopisy moc nekupuju, spíš jsem druhotný odběratel „po někom“, já je pak vyhazuji do tříděného odpadu, nebo dávám dál, ev. nechám v čekárně u lékaře a doma do nich balím použité hygienické potřeby při menses :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50154
3.3.15 00:38

Většinu časopisů po přečtení vyhodím nebo daruju. Některé si pár let schovávám, ale musí tam být něco zajímavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.3.15 01:00

Nechávám je na dosah 15 měsíční dceři a pokaždé, když nějaký roztrhá, hodím ho do sběru. Je mi líto je vyhazovat nepoškozené, ale doma to nechci, tak to řeším takhle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22493
3.3.15 03:48

Časopisy a noviny téměř nekupuji, je to moc drahé. Pokud něco koupím nebo dostanu, tak dávám dál. U nás v paneláku v přízemí je police, kde sousedé dávají věci, které už nepotřebují. Tak tam dávám čtení, které mě už nezajímá, někdy i knihy. A vždycky si časopisy i knížky někdo ze sousedů vzal. Máme v domě dost seniorů, tak ti jsou rádi za čtení s křížovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
3.3.15 06:10
@Angelak píše:
Ty zajímavější jako Maminky, Rybařství a jinak zájmové zatím schováváme :) ale určitě by šly prodat, z těch obyčejnějších vystřihuju dceři obrázky a učím ji co to je, má 16měs. Až bude větší bude si z nich stříhat sama..zbytek letí do kontejneru na papír..

ze nekdo muze oznacit maminku za „zajimavejsi casopis“, to bych teda neverila:-)co povazujes za mene zajimave?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.15 06:39

@Frogie vyhazuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.15 07:09

Našich soused si je nějak lisuje a dělá s toho brikety.
Já na to škrábu zeleninu nebo loupu ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí