Co s cuketami?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
27.7.16 16:07

@Apaji to vypada bozsky :potlesk: zitra zkusim, diky!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.7.16 16:25
@toooja píše:
Jo, a delam z cukety cuketaky-to jako bramboraky.VSe stejne, jak u bramboraku, cuketu nastrouhas, vymackas ale, aby nebylo tolik vody.Dal vse stejne, i majoranka take…Smazis a se zakys. smetanou :jazyk:

Zrovna to peču v troubě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.7.16 16:30

Když ji nějak nezapeču jako holky, tak ji nastrouhám nahrubo do sáčku a dám do mrazáku a pak přidávám do těsta na bramboráky. Jako takovou náhražku brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
27.7.16 16:57
@BarkingPaw píše:
Ja uz par let zavaruji takhle: http://www.apetitonline.cz/…a-bomba.html
Davam pak na topinky s balkanem, do testovin, s kuskusem,…cokoliv :)

koukam, temer stejny recept, jak ode me.Fakt dobry, ze??? :jazyk: Jen ja nestrouham, ale krajim. Ovsemna topinku je nej nastrouhana.Asi udelam varku z nastrouhane cukety. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
27.7.16 17:07

Já z cukety miluju jako řízečky, normálka trojobal, osmahnout a je dobrota hotová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.7.16 18:31

@toooja Jeee no koukam a asi se inspiruju. Kazdy rok jedu ten stejny vyzkouseny recept a paprika nebo mrkev me nenapadla.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
27.7.16 18:36

Dělávám zapečené těstoviny s cuketou a lilkem, nebo tu buchtu z cukety (to ale nechceš)

pak dělávám z grilované cukety polívku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
27.7.16 19:00

A jeste z cukety jsem varila marmosku.Ted jsem vspomnela, ze uz dlouha leta nedelavam, tak snad bude jeste dost cuket! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
28.7.16 12:51

Taky jich máme hodně, nejake už jsem rozdala rodine, sousedum a budu delat calamadu.
Recept jsem našla na googlu.
Včera a dnes byly cuketove rizky na oběd. Predmin. týden jsem ji dávala do boloňské omáčky, krémovou cuketovo kedlubnovou polévku chci dělat zítra.
Dávám to kde to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat