Co s cuketami?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@toooja píše:
Jo, a delam z cukety cuketaky-to jako bramboraky.VSe stejne, jak u bramboraku, cuketu nastrouhas, vymackas ale, aby nebylo tolik vody.Dal vse stejne, i majoranka take…Smazis a se zakys. smetanou
Zrovna to peču v troubě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když ji nějak nezapeču jako holky, tak ji nastrouhám nahrubo do sáčku a dám do mrazáku a pak přidávám do těsta na bramboráky. Jako takovou náhražku brambor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BarkingPaw píše:
Ja uz par let zavaruji takhle: http://www.apetitonline.cz/…a-bomba.html
Davam pak na topinky s balkanem, do testovin, s kuskusem,…cokoliv
koukam, temer stejny recept, jak ode me.Fakt dobry, ze???
Jen ja nestrouham, ale krajim. Ovsemna topinku je nej nastrouhana.Asi udelam varku z nastrouhane cukety. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já z cukety miluju jako řízečky, normálka trojobal, osmahnout a je dobrota hotová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toooja Jeee no koukam a asi se inspiruju. Kazdy rok jedu ten stejny vyzkouseny recept a paprika nebo mrkev me nenapadla.:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělávám zapečené těstoviny s cuketou a lilkem, nebo tu buchtu z cukety (to ale nechceš)
pak dělávám z grilované cukety polívku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jeste z cukety jsem varila marmosku.Ted jsem vspomnela, ze uz dlouha leta nedelavam, tak snad bude jeste dost cuket! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jich máme hodně, nejake už jsem rozdala rodine, sousedum a budu delat calamadu.
Recept jsem našla na googlu.
Včera a dnes byly cuketove rizky na oběd. Predmin. týden jsem ji dávala do boloňské omáčky, krémovou cuketovo kedlubnovou polévku chci dělat zítra.
Dávám to kde to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit