Jakou barvou naplnit balonky?

154
19.7.16 18:23

Jakou barvou naplnit balonky?

Ahoj holky,
v nějakém filmu jsem jednou viděla malování na plátno tím, že měli naplněné balonky barvou připevněné na plátně, ty postupně praskali (myslim, že házeli šipky :) ) a tím jak se ty barvy vrstvily na sebe to vytvořilo obraz. Doufám, že jsem to popsala nějak pochopitelně.
Podle mě by to mohla být fajn zábava na odpoledne, ale netuším jakou barvou naplnit balonky. Nemáte s tím někdo zkušenosti, popřípadě nějaký nápad?
Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sunshinegirl
19.7.16 18:40

Použila bych klasické malé barevné remalky, co se používají při líčení na míchání s bílou.

• Citovat
  • Upravit
1213
19.7.16 18:50

No, já bych možná i riskla barvy nebo tonery na zdi :) Akorát fakt musíte počítat s větším bordelem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.7.16 18:54
@sunshinegirl píše:
Použila bych klasické malé barevné remalky, co se používají při líčení na míchání s bílou.

Nějak mi není jasné co jsou remalky :zed: Myslíš jako klasické barvy na tělo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
19.7.16 18:56
@el.leanor21 píše:
No, já bych možná i riskla barvy nebo tonery na zdi :) Akorát fakt musíte počítat s větším bordelem :D

Plánuju to praktikovat na zahradě a na igelitu, takže bordel nevadí. Taky sem o klasických malířských barvách přemýšlela, ale zas nechci kupovat celou plechovku, pro naplnění pár balonku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
19.7.16 18:58

@Ughg a nemáte vy nebo kamarádky, sousedi, rodiče… nějaké zbytky? nám vždycky něco málo z malování zbylo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
20.7.16 07:02

@Ughg Strejda google vždycky poradí ;)

https://www.google.cz/search?…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie