Co s dvouleťákem? Tipy na víkend

78
26.9.24 22:08

Co s dvouleťákem? Tipy Praha

Ahojte,
na víkend jedu se skoro dvou a půl letou holčičkou k bezdětné kamarádce do Prahy. Mohl by nám někdo, prosím, poradit, kam vyrazit, kde by se malá vyblbla a my si třeba mohly dát kafe, případně můžeme blbnout s ní? Nějaký jump park, aquapark, zábavní centrum, atd., případně pak restaurace i snídaňové s dětským koutkem? Může být i mimo Prahu, jsme pojízdné. Někde jsem i četla, že pak pro nás existuje masáž s hlídáním dítěte, ale nedohledala jsem. Kamarádka je ochotna se mnou jezdit celý víkend po vyžitích pro malou, ale já bych chtěla, aby si i ona se mnou/s námi něco užila. Snad jsem to napsala srozumitelně a nikdo mě tu neukamenuje. Moc děkuji za všechny super tipy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1743
26.9.24 23:18

Herna Žirafa v Čestlicích, Toboga Fantasy Zličín - pěkné velké herny, kavárna s občerstvením. Jumpark máme zmáknutý v Letňanech a na Zličíně, ale myslím, že je to spíše pro větší děti, budeš muset pořád s dcerou chodit, kdežto v těch hernách si pěkně vyhraje i sama a budeš mít čas i na kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.10.24 22:25

Skočte třeba do BUBBLE/ SHOT jako zábava pro malou, zatímco si dáte kafe, je super nápad. 😄 A pokud vadí dojíždění, JumpPark nebo Aquapalace v Čestlicích nabízí i trochu adrenalinu! 🌟 Jinak Sumu zasa jasne Čau ještě par minut navíc, společná masáž je třeba možnost Helium v Praze! :ok_hand: ☕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.24 19:57

Zajdite do Hamleys, to je prý fakt bomba pro děti i dospělý 😁. Tam máš spoustu atrakcí, a když potřebuješ kávu, ve městě je spousta kaváren s koutkama pro děti, třeba v Mistral Café. Kdybys chtěla relax, zkuste UNICEF Jump Arena anebo Aquapalace Čestlice, kdy jeden hlídá a druhý relaxuje 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
6.10.24 20:03
@miniatushka píše: Více

Hamleys uz zavrel.

https://www.idnes.cz/…onomika_vebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
6.10.24 20:25

@Tarena - ono to funguje dál, něco zůstalo - kolotoč, tobogán, ale přibylo spousta těch videoher a automatů. Nám se to tedy už moc nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
6.10.24 20:28
@Taara69 píše: Více

Ano, ted je to Playground, ale Hamleys v CR uz neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí