Co s kaší?

144
15.3.13 14:30

co s kaší??

Zdravím maminky,

Mám 15ti měsíční dcerku a už mi odmítá kaše. Mám jich doma hodně a tak bych je nějak ráda zpracovala.
Tak se chci zeptat jestli nejsou nějaké recepty co s nimi, třeba nějaký nákup apod.
Moc děkuji za popripadne inspirace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
15.3.13 14:33

Jestli mají trvanlivost ještě nějakou dobu, tak jí je měsíc nedávej a pak to zkus znova. Malá mi takhle po měsíci zásoby vyžrala, teď už kupuju jen po jedné krabici, co kdyby náhodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144

Sníst- nasladko, naslano, k snídani, svačině..
Dát do těsta na koláč, nákyp, palačinky, placky, karbanátky, knedlíky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Jestli myslíš dětský kaše, nebude to lepší prodat? Já teda nevím, ale jak bych zpracovala dětskou kaši fakt netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.3.13 14:39

Já občas snídám sunarku, do které vmíchám med nebo nutelu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
15.3.13 14:42

Neslazenými se dá zahušťovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.3.13 15:02

Já kupuju kaše nemléčné a používám na zahuštění (polévek, omáček, prostě místo instatní jíšky). Ale mléčnou teda nevím, mně chutná :). Nebo bych ji včas zkusila nabídnout někomu, kdo ji užije.

Já mám takhle zásoby UM, ale počítala jsem s tím, že až to dcera nebude chtít, udělám z UM falešný marcipán na dorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.3.13 15:57

Jé, to mě taky zajímá, mám doma instantní rýžovou kaši, ale hrozně mi nechutná, prostě to má pro mě pachuť, ať do toho dám co chci… takže taky nevím, co s ní… o tom zahušťování tam píšou, ale neumím si to moc přestavit a nebude to pak v tom jídle cítit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
15.3.13 16:48
@janica252 píše:
Jé, to mě taky zajímá, mám doma instantní rýžovou kaši, ale hrozně mi nechutná, prostě to má pro mě pachuť, ať do toho dám co chci… takže taky nevím, co s ní… o tom zahušťování tam píšou, ale neumím si to moc přestavit a nebude to pak v tom jídle cítit??

Pokud je to instantní rýžová mouka, tak jí můžeš dát všude, kde bys dala normální rýžovou mouku.. jestli jí nepoužíváš, tak třeba do koláče k jiné mouce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.3.13 17:10

@smotlaska a nemá to pak podobnou chuť - je to tam cítit?? mě právě v tom vadí nějaká pachuť (a to nejsem těhotná :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
15.3.13 19:26
@janica252 píše:
@smotlaska a nemá to pak podobnou chuť - je to tam cítit?? mě právě v tom vadí nějaká pachuť (a to nejsem těhotná :) )

tak nevím, co v té kaši je.. já měla jednou instantní kaši a tam byla jen směs instantních muk.. koukni na složení.
jinak rýžová mouka pro mě žádnou pachuť nemá :nevim:

Jinak pro inspiraci dnešní recept na sušenky: čtvrt hrnku pohankové krupice uvařit v hrnku vody- hustá kaše
přimíchat rýžovou mouku, kokos, v robotu nasekaná slunečnicová a sezamová semínka, mandle..
osladit dle chuti (já dala 2 lžíce agavového sirupu)
vlhkýma rukama tvarovat placičky- vyšlo mi to akorát na jeden plech a jsou moc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí