Co s koketou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
29.5.13 14:47

co s koketou?

Ahoj
mám problém. Před 3-mi lety začaly manželce pípat sms-ky. To jsem neřešil, až když přišel účet na 300 sms tak mně to začalo hlodat. No protože mně to hlodalo moc a chtěl jsem se uklidnit kouk jsem do mobilu. Bylo tam asi 5 sms s jedním manželčiným skoro kolegou, docela dvojznačmé, ale nechtěl jsem to řešit. Až pak tam byla sms od manželky „nemohla jsem usnout, myslela jsem na včerejší dopoledne“
podotýkám že mněla odpolední. To už mi přišlo moc. Týden jsme spolu nemluvili, pak to ze mně dostala. Vyřikali jsme si to, něco si navymýšlela ale mrzelo ji to.
Nadbytek sms ustal, manželka se o mně starala, udělala mi i orální sex (asi podruhé v životě) fakt se snažila. Po cca 1/2 roce jsem zas zachytil dvojznačné zprávy, zas jí to bylo líto a konec. Včera po 3 letech od něj zas dostala sms. Musím napsat, že si ho v mobilu přejmenovala, takže ho zkusila zamaskovat, což jsem ale věděl, nicméně mohla to být snaha o vyhnutí se problémům. No a včera sms znova. Nevim jaká, protože jí smazala, ale vím, že mi říkala, že si půjde dodpoledne sednout s kamarádkou na kafe (měli svátek) a po cca 2a1/2 letech najednou sms v den kdy šla na kafe, což jde tak 2× do roka a ještě jí smazala, když ostatní nemaže a ani na ní neodpověděla. Zas mně to zpražilo a jsem dost odtažitý. Není to naschvál, prostě to tak mám. A teď nevim co. Buď jsem žárlivej magor, nevím nic jistě, nebo s ním třeba jen komunikuje jinak než sms a mohli mít schůzku a sms jí poslat musel, protože by jinak jí už nezastih. Nejvíc mi vadí ta nejistota. Mluvit o tom nemá cenu, něco si vymyslí, vím že by se nepřiznala. Máme dvě děti jsme spolu 14 let, ale z toho byla 9 let doma na mateřský, problémy začali po roce v práci. Nikdy jí nevyhodim, jen chci vědět jestli jsme manželé (milenci), nebo jen spolubydlící. Pokud totiž něco zjistim tak s ní končim a budem spolu jen bydlet. Je to o to horší, že rodiče jsou věřící a rozvod by je složil. Nikdy nikdo se u nás nerozváděl. Děti nás maj rádi oba, a manželka mně má ráda taky, to zas poznám. Jen nevim jestli jako dědečka, nebo jako manžela. Milování se nám v poslední době zlepšilo, po porodu o něj pár let nestála, ale kvůli mně to občas snesla. Teď o to stojí. Jen si taky nejsem jistej jestli je to v těch souvislostech dobře nebo špatně.
po druhým průšvihu jsem si i jí řek třikrát a dost. Nevim kam to dotáhli ani co bylo nebo nebylo. Jediný co vím je že to nikdy nepřizná, ví že bych to netoleroval a pochybuju, že by jí někdo živil místo mně.
Jen nevim co dál, přejít to? Přiznat se, že jsem jí rejdil v mobilu protože jí už nevěřim, když nevim nic víc než že jí přišla 1 sms?
K čemu by to bylo? Nějak mi to zdůvodní o tom nepochybuju.
Moje odtažitost vydrží tak 3-4 dny, pak se složí a začne brečet a já nevim jestli jí (vlastně nám) křivdim, nebo jestli jsem důvěřivej blb.
Prostě nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
plackacka
29.5.13 14:51

Má milence anebo ví, že jsi žárlivec a nepochopi by jsi flirt. jistotu nebudeš mít nikdy. Zkus si najít nějakou milenku a trochu se také odreagovat…

• Citovat
  • Upravit
779
29.5.13 14:53

Upřímně…absolutně si nedovedu představit, že by můj manžel tohle řešil na internetu, v diskuzkde jsou téměř samé ženy, připadá mi to nechlapské…až lehce „páprdovské“, tak že za mě trochu mužnosti a trochu si panebože dupni, jsi chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
29.5.13 14:54

Z tvého popisu musím napsat, že u nás se tomu neříká koketa, ale úplně jinak… taky od KÁ.

Píšeš bydlení jako spolubydlící. Přistoupila by na to manželka? Já nevím, já bych asi nepátrala, když stejně neuděláš žádné rázné řešení, jen 3-4 dny mlčíš. Nechci být zlým prorokem, ale spíš se kloním k tomu b), že jsi důvěřivý blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ahoj, já jsem v situaci tvé manželky, mám kamaráda-kolegu, se kterým nic nemám, ale popovídání a nebo příp. sms jsou příjemné. Nemusí hned s někým spát :think:,já to třeba nemám zapotřebí, nic z toho nemám a tak mne jen poteší sms, která působí na manžela jako rudý hadr na býka. Pár jich už našel a i když byly za hranicí, stejně jsem mu to nevymluvila, nyní se s nimi skrývám, příp. eliminuji jejich pípání…raději anonym

• Citovat
  • Upravit
4466

Hm, tebe bych chtěla mít doma. A to nevěru fakt odsuzuju. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724

Takové práce s přechylováním, není to škoda práce?
Jinak v téhle story je každý nejistý, zlomený, neví co a jak, neví jak zareaguje (jen, že tten druhý bude určitě zatloukat a brečet) a všechno ho vyděsí, znejistí a složí. To asi nemůže dopadnout dobře.
Prostě milá, zlatá Martin 155, kdo se moc ptá (a leze manželovi do telefonu), moc se dozví.
Jinak, já bych protějšku zazlívala, že se nevěnuje mně a rodině, ne, že se věnuje dopisování s kýmkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
plackacka

Micnik.. tak si to představ. Navíc chlapské dupání působí jen na jeden typ… my ostatní se na něj můžeme vykašlat…

Normální dotaz na to, co je ještě normlní.

• Citovat
  • Upravit
24
29.5.13 15:05

Dík, to je vlastně ten dotaz: Co je ještě normální. Že jsem chlap, to jsem a co? To jí mám jako zmlátit nebo co? To je pod mou úroveň, jen chci vědět na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.5.13 15:06
@Žirafátko píše:
Hm, tebe bych chtěla mít doma. A to nevěru fakt odsuzuju. :roll:

to jsem nepochopil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

@martin155
mas jenom dve moznosti - bud to pustit z hlavy (coz asi u tebe nepujde) nebo proste po ni „jit“, hlidat na kazdem kroku a jit po dukazech nevery/flirtu.
jenom si predem srovnej v hlave, co by sis s pripadnym dukazem nevery pocal.
ja rikam: je lepsi se neptat na veci, kde clovek neni pripaven na vsechny moznosti odpovedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
@BaraF píše:
Takové práce s přechylováním, není to škoda práce?

Teda teď jsi mě nahlodala, jestli to je opravdu tak.
Jak to pak bylo s tím sexem by mě zajímalo? :lol:

A hlavně: pak by se měla diskuse jmenovat „jak s koketem?“ to už by přímo navádělo k záměně… No nic. Jdu si to pročíst znovu, jestli to na mě bude působit taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.5.13 15:07
@Ali-Ali píše:
@martin155
mas jenom dve moznosti - bud to pustit z hlavy (coz asi u tebe nepujde) nebo proste po ni „jit“, hlidat na kazdem kroku a jit po dukazech nevery/flirtu.
ja rikam: je lepsi se neptat na veci, kde clovek neni pripaven na vsechny moznosti odpovedi…

to zní rozumně, ale jak po tom můžu nejít když to z hlavy pustit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.5.13 15:07

Co se jí normálně zeptat? :nevim: jestli někoho má, nebo ne? nemusíš hned říkat, že jsi jí lezl do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.5.13 15:08
@Ali-Ali píše:
@martin155

to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria