Jaké aktivity s lezoucím miminkem?

Anonymní
3.11.21 18:05

Co s lezoucím miminkem

Ahoj :andel: ráda bych se zeptala co děláte s miminkem, které začalo lézt? Máme s přítelem tak trochu pocit, aby jsme něco neopomněli (možná je to tím, že se prostě jen více osamostatňuje a trošku nás to bolí). Já se celý den snažím dělat něco s ním, ale jeho sice stále baví takové ty naše opičárny :srdce: jen jinak chce prostě jen lézt a lézt všude po bytě. Chápu nejspíš to bude normální..konečně to umí je moc zvědavý, tak je k nezastavení :oops: Tak asi jen potřebuji uklidnit, že časem mě zase bude chtít více u společných aktivit než jen více méně u péče..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
3.11.21 18:12

Nechat lézt, můžeš různě rozmístit hračky aby mělo za čím lézt a hlavně uklid věci, co by na sebe mimco mohlo někde strhnout (třeba kdyby popadlo ubrus visící ze stolu, nebo si na hlavu shodilo nějakou dekorační sošku, kytku apod).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.11.21 18:13

Nech ho zkoumat. Cíl týhle hry je dítě osamostatnit, váš je na dobrý cestě :mrgreen:
Možná o společný aktivity stát prostě nebude. Naše děti se přijdou pomazlit a zas frčí hrát si po svém. A to je dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.11.21 18:30

:D ja vubec nerozumim tomu, proc Te to trapi. Co az prijde do puberty smarja?
Normalne ho nechte lozit, zabezpecte ty prostory. Cara ponoru casem stoupne, az se zacne chytat nabytku a stoupat si. Bacha na zavesy, zaclony a ubrusy. At na sebe neco neshodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.11.21 19:31

Co já bych dala za to, kdyby se ti naši nezastavitelní kluci aspoň deset minut denně tím lezením zabavili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
3.11.21 19:48

Až se líp rozleze, dělej mu opičí dráhy. Může ti přelézat přes nohy, podlézat, vyhrabat tě zpod deky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
4.11.21 07:39

Neboj, určitě si bude chtít s tebou hrát. Zkus mu obmenit hračky, ty úplně miminkovske, které ho navíc už moc neberou a nechce si s nimi hrát, dej pryc a vytahni nějaké pro malá batolata a predvadej mu je, to se mu taky bude libit - u nas jede zatloukacka, vkladacka, zvukové knížky ;)

Ze zatloukacky vysprtava ty špalíčky shora tak, ze vyskakujou spodem, takže jsou rozkutaleny po místnosti a já je musím hledat a sbírat :lol: tuhle hru má rad :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
4.11.21 07:40

Další super hra je, když všechny jeho hračky uklidis do police, odkud si je sam muže vytáhnout… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí