Co s mnoha igelitovými taškami?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
9.1.11 22:35

A já ještě radím nebrat si všude igelitky :mrgreen: Pak se to nehromadí a je po problému :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.1.11 22:58

:))) dobre tema. Ja to vyresila tak, ze a) igelitky jsem vyhazela do trideneho odpadu a b) vsude si nosim sve dve tasky z ecobag.cz a mam vystarano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.1.11 23:02

Já už mám také tašku do kabelky (také ecobag), ale občas ji někde pozapomenu pohozenou doma a občas než stačím zaprotestovat, mám nákup v igelitce a občas se to do té ecobag prostě nevejde 8-)
Díky všem za nápady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.1.11 23:12

Do plastů oni je zrecyklují :-)

• Citovat
  • Upravit
9.1.11 23:33
Gina108 píše:
Jo tak to jó, já myslela, že chceš balit každou jednotlivě. Já si kdysi kupovala plíny myslím Happy a oni do nich dali navíc 30 minipytlíků jako na extra balení každé použité pleny :pocitac:

ja to tedy pochopila tak, ze jsou na to, si je strcit do prebalovaci tasky a v pripade ze nemam kam vyhodit, strcit to v pytliku do tasky, urcite to neni mysleny na baleni plen jen tak doma, to by jich tam muselo byt opravdu vic :wink:

ja dost casto posilam baliky a zabalit vec do igelitek je pro me nej.

pak muzu poradit na nakup si vzit tasku z domova jinak si furt nosime novy a novy domu

a docela me prekvapuje rada davat do toho slupky atd. a co trideni odpadu? tohle je uz silny, nacpat bioodpad do igelitky a tu jeste do kose. :poblion:

navod na pleteni kabelek z igelitek http://www.otiskyprstu.ic.cz/tvoreni.htm#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.1.11 23:41

Taky jich mám doma spoustu, ty malé používám na cesty, nabalím do nich kalhotky, ponožky, drobné věci, ať to pak nehoním po kabele/batohu…ty obrovské nechávám na různé stěhování, skladování věcí…do středních třídím plastový odpad, občas nějakou šoupnu do kabelky pro případ, že nemám zrovna do čeho dát nákup a taky jich pár pohodím do auta, jak už tu někdo psal…nejednou se mi stalo, že jsem jela na nákup a zapomněla si vzít nákupní tašku, jak jsem pak byla ráda, že mám v autě pár igelitek, do kterých to nacpu a nemusím kupovat další tašky…no a když se stane, že fakt zrovna nemám žádnou po ruce (jsem sklerotik a často zapomenu po nákupu ty tašky vrátit zas do auta), tak pokud možno aspoň koupím tašku papírovou…a do té zas třídím pak papírový odpad :mrgreen:
Jo a použité sáčky používám na psí hoviša :-D Kdybyste někdo měl lepší - ekologičtější nápad, do čeho je sbírat, tak sem s ním, ale nenuťte mě sbírat to do papírových sáčků…jsem sice dost velký ekolog, ale víme všichni, jak se papírové pytlíky rády trhají a nechci jít celý zbytek vycházky s pos..nýma rukama :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.1.11 07:59

Lociko a co ty pytlíky používat jako rukavice - navlíct pytlík na ruku a hovínko nabrat do papírového sáčku a pokud se protrhne, vyhodit i s „rukavicí“ :-D Pokud ne, můžeš pytlík použít znova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
10.1.11 08:21
verunkamandarinka píše:
a docela me prekvapuje rada davat do toho slupky atd. a co trideni odpadu? tohle je uz silny, nacpat bioodpad do igelitky a tu jeste do kose. :poblion:

Ne že bych dávala šlupky a pod. do pytlíčků, ale do směsného odpadu to jo. Nádoba na bioodpad tu pokud vím není v okruhu několika kilometrů, tak jako kam s tím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5185
10.1.11 09:26

Supky od brambor radeji davejte do novinoveho papiru. Splni stejny ucel jako igelitova taska ale na skladce se rozlozi.
Ja davam do igelitek trideny odpad: plasty na vyhozeni a taky sklo. Lahve u kontysu nahazu do skla a tasku zmuchlam do plastu. Taky mam doma milion tasek a takhle se jich postupne zbavuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.1.11 13:11

Do igelitek třídím plasty ( a pak to celé letí do popelnice) a nakupovat chodím jen s plátěnými taškami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
10.1.11 15:50

Dokud jsme bydleli v domě, který měl popelnice na tříděný odpad, tak to bylo jasné, dávali jsme to do igelitek a pak u popelnic vysypávali do těch správných. Teď ale bydlíme jinde, popelnice na tříděný odpad máme dost daleko, takže už netřídíme … :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda n
29.9.11 15:43

Tenké igelitky používám zásadně na odpadky.Ty klasické používám na nákupy a balení věcí.
Nicméně najdou se i tací,kteří igelitky sbírají(viz.jeden můj kamarád).
Ze začátku mi to přišlo zvláštní,ale už jsem se párkrát přistihla jak občas koukám,co mají lidi za tašky :-D Říkal mi,že nejvíce ze všeho shání starší igelitku z Kotvy atd.Já jsem jich kdysi dávno měla spoustu,ale to už jsem vyházela.Tak kdyby třeba někdo z vás něco takového našel,určitě by tu byl zájem ;-)

• Citovat
  • Upravit
10726
5.3.14 08:39

Mám přesně opačný dotaz: kde koupit levné, velké a pevné igelitky? Nějak mi ty reklamní docházejí. díky. nemyslím sáčky do koše, ale fakt igelitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.3.14 08:49

Ty maličký vyhazuju, větší dávám do koše místo pytle a do těch obřích dávám třeba vytízený oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
5.3.14 09:01

Ja igelitky nepouzivam kdyz jdu na nakup nahazu to do batusku protoze s deckem vedle sebe jeste tahat igelitku :lol: ale vsimla jsem si jake ted maj v lidlu igelitky, zelene, ruzove… :mrgreen: takové svítící, neonové :potlesk: tak ty sou šílený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný