Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj prosím o radu co s vlasama. měla jsem dlouhé vlasy a nosila je neustále v culíku, proteže rozpuštěné mě děsně vadily a otravovaly. po dlouhém přemlouvání jsem se nechala ostříhat. mám delší mikádo do podkovy nad ramena. délka a učes mi vyhovují ( vadí mi vlasy na ramenou )jenže mám husté a rozlítané vlasy. žejlička tomu trošku pomuže, ale stejne. poradíte mi co s tím. chtěla bych mít rovné a skoro splihlé vlasy. je nějaký přípravek? v drogerce jsem našla jen na objem a na stialing ![]()
@Mar80 já používám olejíček na konečky, Balea tuším kolem 90,–, Paul Mitchell 250,– ![]()
Ale jsou stejné ![]()
a pomáhá mi to, střih mám stejný jako ty ![]()
Je to tak 4 roky a já používala nějakou řadu od gliss kur, na uhlazený vzhled a byl to šampon a kondicioner, a´účes byl hladký a nemusela jsem tak často žehlit
@ikyki píše:
Týden si je nemyj a uvidíš jak budu poddajné
díky ale to fakt nedám ![]()
je tedy ale pravda, že po umytí bez žehličky nemohu odejít ven. jenže to jaksi někdy fakt nestíhám.
@Mar80 skoc si na brazilsky keratin, udela presne to co pozadujes ![]()
@Melody 4 píše:
@Mar80 skoc si na brazilsky keratin, udela presne to co pozadujes
to stačí aplikovat jednou? nebo jak to funguje? ceny teda vysoké ![]()
@lyrica píše:účes je to fajn vid? ale tohle mi teda vadí no.
@Mar80 já používám olejíček na konečky, Balea tuším kolem 90,–, Paul Mitchell 250,–
Ale jsou stejné
a pomáhá mi to, střih mám stejný jako ty
Já používám GOLDWELL Kerasilk doporučila mi to kadeřnice a je fakt, že na ty moje věčně krepaté a rozlítané vlasy je to super. Možná je něco levnějšího, ale používá se toho tak maličko, že to balení mám na fáákt dlouho, takže jsem nic levnějšího nevyhledávala.
@Weruska píše:
Já používám GOLDWELL Kerasilk doporučila mi to kadeřnice a je fakt, že na ty moje věčně krepaté a rozlítané vlasy je to super. Možná je něco levnějšího, ale používá se toho tak maličko, že to balení mám na fáákt dlouho, takže jsem nic levnějšího nevyhledávala.
a to se nanese na suché vlasy nebo jak? děkuju.
@Mar80 jo jo, já to dávám na suché rozčesané vlasy, ono to snad funguje i jako ochrana před poškozením vlasů u té žehličky, ale to nechci kecat, žehličku nepoužívám.
@Melody 4 píše:
@Mar80 skoc si na brazilsky keratin, udela presne to co pozadujes
Mám trochu vlnité vlasy. Byla jsem na keratinu. Do 1. umytí rovný jak dráty. Po umytí a nevyžehlení vlnitější než dřív, i když vyživenější. Takže velké zklamání - když nechce žehlit každý den.
@Dalunka píše:
Mám trochu vlnité vlasy. Byla jsem na keratinu. Do 1. umytí rovný jak dráty. Po umytí a nevyžehlení vlnitější než dřív, i když vyživenější. Takže velké zklamání - když nechce žehlit každý den.
ja chodim pravidelne jednou za 4 mesice ke kadernici. Vlasy mi staci po umyti vyfoukat pres prsty a mam je rovne jak hrebiky. Jsem velice spokojena nikdy jsem hezci vlasy nemela. Ono asi zalezi na kadernici a druhu keratinu, ja ma od beox.
@Melody 4 píše:
ja chodim pravidelne jednou za 4 mesice ke kadernici. Vlasy mi staci po umyti vyfoukat pres prsty a mam je rovne jak hrebiky. Jsem velice spokojena nikdy jsem hezci vlasy nemela. Ono asi zalezi na kadernici a druhu keratinu, ja ma od beox.
Takže se po keratinu ani vlnitý vlasy nemusí po každém mytí žehlit? Je možný, že byl keratin horší, byl ze slevomatu za 1200.
@Dalunka píše:
Takže se po keratinu ani vlnitý vlasy nemusí po každém mytí žehlit? Je možný, že byl keratin horší, byl ze slevomatu za 1200.
nemusi ja mam normalne vlasy dost vlnite, opravdu staci jen vyfoukat fenem. Urcite je mozne ze to byla nejaka divna znacka, ja davam za ten keratin 3000, je v tom zahrnut i sampon a kondicioner primo od te firmy.